Σήμερα η προβολή της βραβευμένης ταινίας “5 ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ”

Σήμερα, Τρίτη 3 Μαρτίου, στη ΣΟΥΙΤΑ Art Cafe, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση της Τρικαλινής Ομάδας Στήριξης της Πρωτοβουλίας “Ένα Καράβι για τη Γάζα”, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της καινούργιας αποστολής προς τη Γάζα.

Στην εκδήλωση:
• Θα προβληθεί (με ελληνικούς υπότιτλους) η πρώτη παλαιστινιακή ταινία που προτάθηκε για βραβείο Όσκαρ, 5 ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ (5 BROKEN CAMERAS) σε σκηνοθεσία του Παλαιστίνιου Εμάντ Μπουρνάτ και του Ισραηλινού Γκάι Νταβίντι.

• Την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη της ταινίας Εμάντ Μπουρνάτ, που θα έρθει από την Δ. Όχθη ειδικά για να παραβρεθεί στην εκδήλωση.

• Η εκδήλωση θα κλείσει με ενημέρωση, από μέλος της Πρωτοβουλίας “Ένα Καράβι για τη Γάζα, για την καινούργια αποστολή της Πρωτοβουλίας και για τη σημερινή κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας.
Το ντοκιμαντέρ 5 ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ είναι ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που ολοκληρώθηκε το 2011, σε σκηνοθεσία του Παλαιστίνιου Εμάντ Μπουρνάτ και του Ισραηλινού Γκάι Νταβίντι.Το ντοκιμαντέρ έχει βραβευτεί σε φεστιβάλ κινηματογράφου, σε όλον τον κόσμο, και είναι η πρώτη παλαιστινιακή ταινία που ήταν υποψήφια για το βραβείο Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ, κατά την 85η απονομή βραβείων της Ακαδημίας το 2013.

ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΩΡΑ: 19.30

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:ΣΟΥΙΤΑ Art Cafe, Τρίκαλα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διοργάνωση: Τρικαλινή Ομάδα Στήριξης της Πρωτοβουλίας “Ένα Καράβι για τη Γάζα”