Πρόκριση του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος πετοσφαίρισης

Σημαντική διάκριση για το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων αποτελεί η χθεσινή εκτός έδρας νίκη του επί του 2ου ΓΕΛ Καρδίτσας, στον τελικό του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος πετοσφαίρισης. Η ομάδα βόλεϊ αγοριών του 1ου ΕΠΑΛ επικράτησε των γηπεδούχων στο τάι μπρέικ, σε έναν συναρπαστικό αγώνα. Με εντυπωσιακή εμφάνιση στο 1ο σετ, κέρδισε με 25-19, ενώ ηττήθηκε στο δεύτερο με 20-25, ύστερα από τον τραυματισμό των Σ. Βήτα, Γ. Βήτα και Δ. Γάκη, οι οποίοι όμως συνέχισαν να αγωνίζονται.

Με ψυχραιμία, ομοψυχία και πάθος, η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ κατόρθωσε να κερδίσει το τάι μπρέικ και να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος, στην Πρέβεζα την 1η Απριλίου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας για την προσπάθεια, το ήθος και το πείσμα τους κόντρα στα προγνωστικά, που ήθελαν την Καρδίτσα να στέφεται και πάλι πρωταθλήτρια Θεσσαλίας.

Συγχαρητήρια, τέλος, και στις δύο ομάδες για το όμορφο θέαμα που προσέφεραν. Την ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ αποτελούν οι: Σοφοκλής Βήτας, ΙωάννηςΒήτας, Δημήτριος Γάκης, Σ. Αρδάνης, Π. Μπαρτζιώκας, Α. Παπαποστόλου, Β. Γεωργόπουλος, Π. Ντάντος, Γ. Καλκαντέρας, Δ. Νταβάρας, Χ. Παππάς και Β. Βράντζας. Την ομάδα συνόδευε η εκπαιδευτικός Δώρα Φαλαγκάρα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων κ. Κωνσταντίνο Βήτα.