Προσλήψεις, διαφήμιση κομμάτων κι εξαγορά αποθήκης της ΕΑΣ στο ΔΣ Τρικκαίων

Προσλήψεις για την κάλυψη εποχικών αναγκών, εξαγορά της αποθήκης της ΕΑΣ στο σιδηροδρομικό σταθμό και διαφήμιση κομμάτων αποτελούν τα τρία θέματα που θα απασχολήσουν την αυριανή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων εκτάκτως αύριο στις 2 το μεσημέρι λόγω άμεσης λήψης απoφάσεων που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.
Τα θέματα που θα απασχολήσουν είναι τρία με το πρώτο εξ αυτών να αφορά την έγκριση του Πρακτικού Συνεδρίασης Κοινής Σύσκεψης Εκπροσώπων Πολιτικών Κομμάτων και Συνασπισμών Συνεργαζόμενων Κομμάτων για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Ουσιαστικά αφορά τους χώρους διαφήμισης.
Η πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών-εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών δίμηνης διάρκειας είναι το δεύτερο και το τρίτο είναι η λήψη απόφασης για τον καθορισμό της τιμής εξαγοράς μίας αποθήκης της Ένωσης-Αγροτικός Συν/μός Τρικάλων στο χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Τρικάλων στο πλαίσιο της Υποβολής σχετικής Πρότασης- Αιτήματος Χρηματοδότησης στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Απόκτηση και διαμόρφωση ελεύθερων Κοινόχρηστων Χώρων και Διατηρητέων Κτιρίων στις πόλεις 2014» του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ .