Που θα διεξαχθούν οι εκλογές της ΝΔ την Κυριακή στα Τρίκαλα

Οι εσωκομματικές εκλογές της Νομαρχιακής Οργάνωσης Τρικάλων θα διεξαχθούν την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, από την 10:00 έως την 19:00 ώρα, για την εκλογή των Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, των μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών και των αντιπροσώπων (συνέδρων) της Νομαρχιακής Οργάνωσης Τρικάλων στο Ι’ τακτικό Εθνικό Συνέδριο.

Οι χώροι διεξαγωγής των εκλογών στις τέσσερις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις, είναι όπως παρακάτω:

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του κόμματος που περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους και τα οποία είναι:

Κάλπες

Θα υπάρχουν τρεις κάλπες και τρία διαφορετικά ψηφοδέλτια, ένα για εκλογή των Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, ένα για την εκλογή των μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών και ένα για την εκλογή των αντιπροσώπων (συνέδρων) της Νομαρχιακής Οργάνωσης Εθνικό Συνέδριο.

Σταυροί

Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός σταυρών προτίμησης που μπορεί να θέσει ο ψηφοφόρος στο ψηφοδέλτιο είναι:

Διαπίστωση στοιχείων

Η αναγνώριση των ψηφοφόρων και η διαπίστωση των στοιχείων της ταυτότητάς των από την κατά περίπτωση αρμόδια Εφορευτική Επιτροπή (ΔΗΜ.ΕΦ.Ε.), θα γίνεται αποκλειστικά μέσω ενός από τα παρακάτω έγγραφα:

Συμμετοχή

Με ανακοίνωση της Ν.Ε.Φ.Ε. καλούνται τα μέλη «να συμμετάσχουν μαζικά, στηρίζοντας έμπρακτα το στόχο του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανασυγκρότηση της ΝΔ και τη μετατροπή της σε ένα σύγχρονο, συμμετοχικό και ευρωπαϊκό κόμμα».