Ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε σε ποιμνιοστάσιο στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων

Σημαντική ποσότητα ναρκωτικών (κάνναβη) βρέθηκε εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι σε ποιμνιοστάσιο ενός 30χρονου στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, κατά τη διένεργεια νομότυπης έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας. Ο 30χρονος συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία ενώ η ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκε.

Σε σχετικό δελτίο τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, αναφέρονται για την συγκεκριμένη υπόθεση τα παρακάτω:

Συνελήφθη, σήμερα (16-12-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών. Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία και το ποιμνιοστάσιο του 30χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ο συλληφθείς α οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.