Πολλές οι ανάγκες για φαγητό, φάρμακα και φροντίδα

Οι αυξημένες ανάγκες των Τρικαλινών δημοτών για την καθημερινότητα, δηλαδή για φαγητό, φάρμακα και φροντίδα, αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά, από τον διμηνιαίο απολογισμό στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, οι συμπολίτες που δικαιούνται ενίσχυσης και συνδρομής, μετείχαν στα προγράμματα που υλοποιεί ο Δήμος μέσω των Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας, που υλοποιεί η αμκε Συνειρμός.
Έχοντας συμπληρώσει πάνω έναν χρόνο ουσιαστικής λειτουργίας, τα ενισχυμένο δίχτυ προστασίας για τους τρικαλινούς ενάντια στην κρίση, αποτελεί μια προσπάθεια του Δήμου Τρικκαίων να μειώσει τις συνέπειές της.
Οι Δομές αύξησαν τη μέριμνα και τη φροντίδα που παρέχουν σε τρικαλινούς, με παράλληλη αύξηση των προσφορών από φορείς, ιδιώτες, επιχειρήσεις. Η εθελοντική αυτή συνεισφορά, συμπληρώνει το έργο των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας του Δήμου Τρικκαίων.
Σύμφωνα με την κοινωνική λογοδοσία, δηλαδή τον απολογισμό των δομών αντιμετώπισης της φτώχειας, για το δίμηνο Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2015, έγιναν τα εξής: