Πολιτική εξόρμηση στο νομό Τρικάλων από τις Τομεακές Οργανώσεις του ΚΚΕ

 

Πολιτική εξόρμηση ξεκίνησαν από σήμερα Πέμπτη οι Τομεακές Οργανώσεις του ΚΚΕ στο νομό Τρικάλων.

Σε σχετικό κείμενο του Κόμματος για τις δραστηριότητας που θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες, από την Κ.Ο. Τρικάλων του ΚΚΕ αναφέρονται τα παρακάτω:

 

Καμιά Αναμονή!

Λαϊκή Παρέμβαση τώρα!

 

Μ’ αυτό το σύνθημα  οι Τομεακές Οργανώσεις του ΚΚΕ  στο νομό  Τρικάλων ξεκινούν ένα νέο κύκλο πολιτικής εξόρμησης στο λαό της περιοχής .Μια σειρά από περιοδείες, συγκεντρώσεις  και δραστηριότητες προγραμματίζονται  για τις επόμενες μέρες , ξεκινώντας από σήμερα Πέμπτη. ΄

Συγκεκριμένα  σήμερα  Πέμπτη & Παρασκευή  στελέχη και μέλη του ΚΚΕ στα Τρίκαλα θα πραγματοποιήσαν  από τις 10πμ περιοδείες στην αγορά της πόλης με αφορμή  τα νέα μέτρα-φωτιά που θα προκύψουν από το νέο γύρο παζαρέματος με την τρόικα που διεξάγεται αυτές τις μέρες . Στις περιοδείες  μοιράστηκε ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης Τρικάλων για τα νέα μετρά. Αυτές οι περιοδείες θα συνεχιστούν και αύριο Παρασκευή

 Στην ουσία  με τον τελευταίο γύρο συνομιλιών  συγκυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ αμπαλάρουν, ώστε να είναι πιο ευπαρουσίαστο  το νέο αντιλαϊκό πακέτο, που μέσα του περιέχει  προαπαοφασισμένα-από πολύ παλιότερα-  μέτρα  λαιμητόμο , ιδίως για το ασφαλιστικό σύστημα . Δεν πρέπει να δείξουμε  καμιά αναμονή στα νέα παζάρια κυβέρνησης – τρόικα. Χρειάζεται  λαϊκή παρέμβαση τώρα, που η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ υλοποιεί προαποφασισμένα μέτρα και θυσιάζει τα ασφαλιστικά δικαιώματα παλιών και νέων εργαζομένων στο βωμό της στρατηγικής της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων.

Κυβέρνηση και ΕΕ κατασπαράζουν όποιο δικαίωμα έχει απομείνει από την Κοινωνική Ασφάλιση των εργαζόμενων και των συνταξιούχων, για να στηρίξουν τους μεγαλοεπιχειρηματίες στην υγεία, στην ιδιωτική ασφάλιση, για να ενισχύσουν τα κέρδη των ιδιωτικών ομίλων. Σε τέτοιου είδους  ανάπτυξη και ανάκαμψη αναφέρονται. Οι αλλαγές που προετοιμάζουν, θα είναι ακόμα πιο επώδυνες για τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, πλήττουν τις γυναίκες, τα νέα ζευγάρια, τους συνταξιούχους. Τα μέτρα αφορούν τους πάντες, δεν εξαιρούν κανέναν.

Κύριο στοιχείο που θέλει να αναδείξει ο νέος κύκλος πολιτικής εξέρμησης του ΚΚΕ είναι  ότι:                        η Οργάνωση – Αγώνας-Λαική Συμμαχία είναι η μόνη ΔΙΕΞΟΔΟΣ!

Ενάντια στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και των μεγαλοεπιχειρηματιών που μας οδηγεί στο Μεσαίωνα.

Δεν υπάρχουν σωτήρες και μεσσίες!  Γι αυτό πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη σε παλιούς και νέους παραμυθάδες.  Κέρδη, μονοπώλια, ΕΕ και δικαιώματα των εργαζομένων δεν συμβιβάζονται  ούτε με καμία διαπραγμάτευση – είναι σε αμείλικτο πόλεμο. Η ανάκαμψη που ευαγγελίζονται δεξιοί και αριστεροί σωτήρες, αν τους αφήσουμε, θα περάσει πάνω από τα συντρίμμια των δικαιωμάτων μας.  Η λύση στην  υπόθεση των δικαιωμάτων μας βρίσκεται στα δικά μας χέρια

Γι αυτό ο εργαζόμενος λαός  να απαντήσει στην αντιλαϊκή επίθεση  με την οργάνωση της πάλης του και ισχυρό ΚΚΕ

Σ’ αυτό το πλαίσιο το πλαίσιο το ΚΚΕ οργανώνει μεγάλη πολιτική εκδήλωση στα Τρίκαλα αύριο Παρασκευή 5 Δεκέμβρη, στο κέντρο διασκέδασης «Πύλης Μέγαρο»                                                   ( 4ο χλμ Τρικάλων-Πύλης).

 

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9μμ και θα συνδυάσει το πολιτικό κομμάτι με ψυχαγωγικό πρόγραμμα σε μια  μουσική βραδιά  με λαϊκή και δημοτική ορχήστρα με πολύ κέφι και χορό.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο   Τηλέμαχος Δημουλάς  ,

μέλους του Πολιτικού Γραφείου   της Κεντρικής Επιτροπής  του ΚΚΕ”.