Πιπεριές γεμιστές

Υλικά 6-8 πιπεριές κέρατο

150 γρ. μπέικον ή ζαμπόν

150 γρ. ανθότυρο

150 γρ. φέτα

1 φλιτζανάκι του καφέ κρέμα γάλακτος ή εβαπορέ γάλα

1 πιπεριά κέρατο ψιλοκομμένη

4 κ.σ. ελαιόλαδο μπόλικο αλατοπίπερο

Εκτέλεση:

Πλένουμε καλά τις πιπεριές μας. Κόβουμε το καπάκι. Σπρώχνουμε τα σποράκια με το δάχτυλο έτσι βγαίνουν εύκολα τα σποράκια. Σε ένα μπολάκι λιώνουμε με ένα πιρούνι τα τυριά. Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το ριχνουμε στα τυριά την πιπεριά και την κρέμα γάλακτος . Προσθέτουμε ελαιόλαδο και πιπέρι. Τις γεμίζουμε και τις στρώνουμε σε ένα ταψάκι βάζοντας από πάνω το καπάκι τους. Ρίχνουμε από πάνω λίγο ακόμα ελαιόλαδο και αλατοπίπερο. Τις ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να πάρουν να ροδίσουν. Συνοδεύουν υπέροχα τα μπιφτέκια σας και όχι μόνο.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/  και στην σελίδαhttps://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).