Πεντανόστιμα μπισκότα

Τη συνταγή μας έστειλε η Ευαγγελία Τόλη

Υλικά:

3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 κούπα ζάχαρη, 2 αυγά, 1/2 κούπα μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου, 2 βανίλιες, 1 κ.σ κανέλα, 2 κ.γ μπέικιν πάουντερ, 1 πρέζα αλάτι, Ζάχαρη για το πασπάλισμα

Εκτέλεση:

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν Προσθέτουμε τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα Συνεχίζουμε ρίχνοντας τις βανίλιες,την κανέλα,το αλάτι,το μπέικιν και τέλος προσθέτουμε το αλεύρι ζυμώνοντας μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη μαλακιά που να μην κολλάει Σκεπάζουμε την ζύμη με μεβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για 10 λεπτα Σε αλευρωμένη επιφάνεια και με την βοήθεια ενός πλάστη ανοίγουμε την ζύμη σε πάχος 0,5εκ και με κουπάτ κόβουμε σε διάφορα σχέδια τα μπισκότα Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί,αφού πρώτα έχουμε στρώσει λαδόκολλα,τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.