TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Πατάτες γεμιστές με μανιτάρια

Μαΐ 31, 2016
in Μαγειρική
Πατάτες γεμιστές με μανιτάρια
Share on FacebookShare on Twitter

Υλικά :

8-10 μεγάλες πατάτες

1 κρεμμύδι

1 συσκευασία φρέσκα μανιτάρια

1 συσκευασία μπέικον

200 γρ. γκούντα τριμμένο

2 μικρές κρέμες γάλακτος

1 κ.σ. βούτυρο

1 ποτηράκι κρασί

αλατι

πιπέρι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τις πατατες μας και τις ανοίγουμε στο κέντρο. Τις τηγανίζουμε (αν θέλουμε να τις βράσουμε το κάνουμε με ολόκληρη την πατάτα, την βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά περίπου και τις αφήνουμε να κρυώσουν για να τις αδειάζουμε από μέσα αλλά οχι πολύ να έχουν αρκετή σάρκα οι πατατες).  Βγάζουμε το κοτσανάκι από τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε για την γέμιση επίσης αν θέλετε βγαζετε και την πέτσα πάνω από τα μανιτάρια. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο σοτάρουμε το κρεμμύδι με το μπέικον και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα μανιτάρια με μπόλικο αλατοπίπερο και τα αφήνουμε να μαραθούν, προσοχή μπορεί να χρειαστεί και λιγάκι νερό. Μόλις είναι έτοιμα και τα μανιτάρια μας ρίχνουμε την κρέμα γαλακτος ανακατεύουμε για 4-5 λεπτακια και βγάζουμε το τηγάνι από την φωτιά, να κρυώσει το μείγμα μας και να βάλουμε μέσα την μια χούφτα τυρί. Στρώνουμε τις πατάτες σε ένα ταψί, αλατοπιπερώνουμε και τα γεμίζουμε βάζοντας στο τέλος λίγο τυράκι από πάνω.  Τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 45 με 60 λεπτακια ανάλογα τον φούρνο σας. Αν θέλετε να γεμίσετε και πιπεριές να ξέρετε ότι στον χρόνο ψησίματος της πατάτας οι πιπεριές δεν θα πάρουν χρώμα όμως είναι αρκετά ψημένες .

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/  και στην σελίδαhttps://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Γλυκό του κουταλιού φράουλα της γιαγιάς Κικής
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού φράουλα της γιαγιάς Κικής

Μαΐ 11, 2025
Γλυκό κουταλιού συκαλάκι
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού συκαλάκι

Μαΐ 10, 2025
Η Χορτοτυρόπιτα
Μαγειρική

Η Χορτοτυρόπιτα

Μαΐ 9, 2025
Κέικ double
Μαγειρική

Κέικ double

Μαΐ 8, 2025
Κωκ Ταψιού
Μαγειρική

Κωκ Ταψιού

Μαΐ 7, 2025
Τρουφάκια με καρότα και καρύδα
Μαγειρική

Τρουφάκια με καρότα και καρύδα

Μαΐ 6, 2025
Next Post
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ επί Φίλη η προσφώνηση των παιδιών σαν «πριγκίπισσα» και «βασιλόπουλο»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ επί Φίλη η προσφώνηση των παιδιών σαν «πριγκίπισσα» και «βασιλόπουλο»

Metsovo Ursa Trail 2016: Ακόμα πιο ψηλά ο πήχης

Metsovo Ursa Trail 2016: Ακόμα πιο ψηλά ο πήχης

Με αραιές νεφώσεις και τη θερμοκρασία στα… ύψη ο καιρός της Τρίτης

Με αραιές νεφώσεις και τη θερμοκρασία στα... ύψη ο καιρός της Τρίτης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd