Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο Τρικάλων της «ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.– ΜΑΡΣ»

Το ψηφοδέλτιο Τρικάλων της «ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – ΜΑΡΣ» παρουσιάστηκε το μεσημέρι στα Τρίκαλα σε εκδήλωση – παρουσίαση του ψηφοδελτίου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον». Οι έξι υποψήφιοι βουλευτές που συμμετέχουν στο τοπικό ψηφοδέλτιο της «ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – ΜΑΡΣ» είναι οι:
Ευθύμιος Ζέρβας, πανεπιστημιακός,
Ιωάννης Κόρδας, μάγειρας,
Γεώργιος Παπαδάκης αρχιτέκτων μηχανικός,
Χρήστος Πρεκατές γιατρός,
Εύη Τάχου εκπαιδευτικός ιδιωτικής εκπαίδευσης και
Συλβί Τσάλα άνεργη.
Όπως επισημάνθηκε ενίσχυση της «ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – ΜΑΡΣ» σημαίνει σπάσιμο του φόβου κι άνοιγμα ενός δρόμου ελπίδας και ανατροπής, ενώ ο στόχος του κόμματος ήταν και είναι να θέσει στο ψηφοδέλτιο ανθρώπους όχι των τίτλων, αλλά των αγώνων.
Στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό οι κ.κ. Μάκης Ζέρβας και Γιώργος Παπαδάκης οι οποίοι και κάλεσαν τους Τρικαλινούς να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της «ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – ΜΑΡΣ» ώστε να υπάρξει σταθερή Αριστερή φωνή. Όπως τόνισαν, μεταξύ άλλων, η «ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – ΜΑΡΣ» διαχωρίζεται από τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια, μιας και οι εκλογές δεν αυτοσκοπός της. «Σκοπός της είναι η συσπείρωση του λαού που την επομένη των εκλογών θα αγωνιστεί από το δρόμο, μέσα από διαδηλώσεις και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Η ψήφος στην πολιτική συνεργασία «ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – ΜΑΡΣ» είναι η πιο κρίσιμη ψήφος.
Από τις 26 Γενάρη που θα τεθούν τα διλλήματα θα είναι παρούσα. Δε θα ξεχάσει τα αιτήματα για την κατάργηση του μνημονίου κι όλων των μνημονιακών εφαρμοστήκαν νόμων. Που θα παλεύει για ουσιαστική ανακούφιση και ριζική βελτίωση της θέσης των εργαζομένων, απορρίπτοντας τη μιζέρια του εφικτού, του δεν γίνεται τίποτα την παντοδυναμία των κυρίαρχων τάξεων. Για να μην εδραιωθεί η υποταγή και ο συμβιβασμός στον οποίο οδηγεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Που επιμένει στην ρήξη με την Ε.Ε., το ΔΝΤ, το κεφάλαιο, τον ιμπεριαλισμό, συνολικά για ένα πρόγραμμα ανατροπής» ανέφεραν.