Παρουσία εκατοντάδων Τρικαλινών η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου της πόλης

 

Μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε απόψε στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων με αφορμή την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου της πόλης μας.

Εκατοντάδες Τρικαλινοί, μικροί και μεγάλοι, παρά το βροχερό καιρό,  προσήλθαν και παρακολούθησαν την τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και διασκέδασαν σε υπό τους ήχους μουσικής. Η μαγεία του Μύλου των Ξωτικών, με αφορμή το χθεσινό γεγονός μεταφέρθηκε στο κέντρο της πόλης. Νεράϊδες, ξωτικά, μάγισσες, καλλικάντζαροι, ξεκίνησαν λίγο πριν από το Μύλο των Ξωτικών για το κέντρο της πόλης και διασχίζοντας την οδό Ασκληπιού προσήλθαν στην κεντρική πλατεία για την προγραμματισμένη εκδήλωση του Δήμου.

Το κοινό καλωσόρισε ο “μάγος”  του Μύλου των Ξωτικών ενώ η σκυτάλη δόθηκε στην Δημοτική Χορωδία και τη Δημοτική Φιλαρμονική, που τραγούδησαν και έπαιξαν χριστουγεννιάτικη μουσική, αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, το κοινό υποδέχθηκε τον ραδιοφωνικό παραγωγό και dj Θέμη Γεωργαντά και αμέσως μετά ο Δήμαρχος Τρικκκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος από την μεγάλη προσέλευση του κόσμου, άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο, έχοντας δίπλα του και τους Αντιδημάρχους.

Η φωταγώγηση  του χριστουγεννιάτικου δένδρου της πόλης μας προκάλεσε χειροκροτήματα και ενθουσιασμό στο κοινό.

Η γιορτή συνεχίστηκε με μουσικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε  ο κ. Θέμης Γεωργαντάς και με χορό.