Παραδόθηκε το αμαξίδιο που αγοράστηκε με χρήματα από τα καπάκια και μπουκάλια-Η προσπάθεια συνεχίζεται

Με την παράδοση του ηλεκτρονικού αμαξιδίου που αγοράστηκε με τα λεφτά που προέκυψαν από την ανταλλαγή πλαστικών καπακιών και μπουκαλιών γιόρτασε ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Γονέων και Κηδεμόνων αυτών Ν. Τρικάλων «Η Αρωγή» την ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.Χρειάστηκε η βοήθεια όλων προκειμένου να γίνει το όνειρο πραγματικότητα και μία κοπέλα να αποκτήσει ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο . Τρικαλινοί αλλά κι άνθρωποι από όλοι την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των μελών της «Αρωγής». Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι συνολικά συγκεντρώθηκαν 2 τόνοι καπάκια και μπουκάλια.

Στην όλη προσπάθεια αναφέρθηκαν τα μέλη του Συλλόγου «Αρωγή» με επικεφαλής την πρόεδρο Ελένη Καϊμά η οποία ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν την εκστρατεία, καθώς επίσης και την κ. Μπαρμπάτη με το κατάστημα Oxygen Plus η οποία προμήθευσε το καρότσι σε ειδική τιμή, θέλοντας να συμβάλλει και η ίδια στην όλη προσπάθεια.

 Παρόντες ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Γιώργος Τσίγκας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Αναστασίου, η Σοφία Αλεστά, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων.

Αργότερα το αμαξίδιο, «ταξίδεψε» για την Οιχαλία,  όπου παραδόθηκε στην 35χρονη η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα  προκειμένου να το χρησιμοποιεί για τρις καθημερινές της ανάγκες.

Η προσπάθεια συνεχίζεται

Η προσπάθεια συνεχίζεται και η Αρωγή απευθύνει νέο κάλεσμα για να συγκεντρωθούν καπάκια και μπουκάλια για να βοηθηθούν κι άλλοι συνάνθρωποι που έχουν ανάγκη. Πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου στη διεύθυνση ΜΠΟΤΣΑΡΗ 2, ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΤΕ και στα τηλέφωνα: 2431022605, 6983151903.