ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό αμύγδαλα ωμά
1 κιλό ζάχαρη άχνη
1 ασπράδι αυγού
λίγο ανθόνερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αλέθουμε πολύ καλά τα αμύγδαλα ώσπου να γίνουν αλοιφή. Κρατάμε στην άκρη μια μικρή ποσότητα από την άχνη και μεταφέρουμε την υπόλοιπη σε μια λεκανίτσα μαζί με το αμύγδαλο. Προσθέτουμε το ασπράδι και αρχίζουμε να ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια σφιχτή ζύμη. Περιχύνουμε με λίγο ανθόνερο και συνεχίζουμε το καλό ζύμωμα. Φτιάχνουμε μπαλάκια στο μέγεθος ενός μεγάλου καρυδιού. Σε ένα ταψί, απλώνουμε τη ζάχαρη άχνη που είχαμε φυλάξει και τοποθετούμε επάνω τα αμυγδαλωτά, φροντίζοντας να καλυφθεί η επιφάνειά τους με ζάχαρη.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Ειρήνη Μαραγκού , τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ :http://tasty-mam.blogspot.gr/2015/08/blog-post_5.html?spref=fb