Παρά το τσουχτερό κρύο οι Τρικαλινοί υποδέχθηκαν το 2015 στην Κεντρική Πλατεία

Εκατοντάδες ήταν οι Τρικαλινοί που αψήφησαν χθες βράδυ το τσουχτερό κρύο και το δυνατό άνεμο και βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία πιστοί στο καθιερωμένο πια ραντεβού της παραμονής της πρωτοχρονιάς για να υποδεχθούν τον καινούριο χρόνο συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε για άλλη μία χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων. Η διάθεση ήταν ανεβασμένη. Φρόντισε το ζεστό κρασί να επιτελέσει το… έργο του, ενώ το τρικαλινό συγκρότημα Rock and Lace με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια, έδιναν κέφι και χαρά.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, ευχήθηκε να είναι το 2015, έτος ανανέωσης και με αισιόδοξη ματιά, να πετύχει ο καθένας του στόχους του. Με την είσοδο του νέου έτους, τα πυροτεχνήματα (προσφορά των καταστημάτων Μπουλογεώργου) φώτισαν εντυπωσιακά τον τρικαλινό ουρανό, ενώ οι τρικαλινοί και οι επισκέπτες τα θαύμαζαν, ανταλλάσσοντας ευχές.
Ακολούθησε κοπή πίτας από τον Δήμαρχο Τρικκαίων, προσφορά του Συλλόγου Αρτοποιών Τρικάλων, με δύο δώρα: ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και tablet. Η υποδοχή του νέου χρόνου ολοκληρώθηκε με τις νότες των Rock and Lace.