Παγωτό πεπόνι με μπισκότο της Έφης

ΥΛΙΚΑ :

1 μικρό , ώριμο πεπόνι
3/4 της κούπας εβαπορέ γάλα
1/4 της κούπας χυμό φρούτων(ανάμικτο)
2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
1 φυτική σαντιγύ
μερικά πτι μπερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Ξεκινάμε χτυπώντας τη σαντιγύ μέχρι να σφίξει.  Στη συνέχεια πολτοποιούμε στο μούλτι το πεπόνι,το οποίο έχουμε πρώτα καθαρίσει από τα σποράκια.
Σε ένα λεκανάκι προσθέτουμε τη σαντιγύ,το χυμό φρούτων, το ζαχαρούχο και το εβαπορέ γάλα και χτυπάμε καλά με το μίξερ.  Σειρά έχει τώρα το πεπόνι,το οποίο προσθέτουμε και ανακατεύουμε πλέον με κουτάλι.  Αφήνουμε το μείγμα στην κατάψυξη,το βγάζουμε μια ώρα μετά και ξαναχτυπάμε.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μία ακόμα φορά και την τελευταία προσθέτουμε τα μπισκότα σπασμένα με το χέρι.  Αφήνουμε το παγωτό να παγώσει καλά.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.