Πέντε συλλήψεις σε Λάρισα και Καρδίτσα

Υποθέσεις ναρκωτικών αλλά και παράνομης διακίνησης καπνού, απασχόλησαν τους αστυνομικούς στη Λάρισα και στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, τα ξημερώματα συνελήφθη από αστυνομικούς ένας Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Λάρισας, ένας 43χρονος Αλβανός, ο οποίος σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε να κατέχει 325 γραμμάτια αφορολόγητου καπνού. Η κατασχεθείσα ποσότητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Λάρισας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών.

Νωρίτερα, χθες βράδυ, άνδρες της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης, συνέλαβαν έναν 27χρονο ημεδαπό, διότι βράθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία μεταλλική λεπίδα και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.

Παράλληλα όμως, συνέλαβαν και δυο νεαρούς 27 και 28 χρονών, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους (0,7) γραμμαρίων, ποσότητα η οποία κατασχέθηκε.

Χθες, εν τω μεταξύ σύλληψη είχαμε και στην Καρδίτσα για υπόθεση ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, άνδρες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Καρδίτσας, συνέλαβαν έναν 32χρονο, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης αντίστοιχα.