Ο Θεόδωρος Σπανός επικεφαλής στην ομάδα Λάππα;

Οι πληροφορίες που θέλουν την ομάδα Λάππα να αλλάζει σύνθεση στο τέλος του έτους όλο και δυναμώνουν. Το σίγουρο είναι ότι ο επικεφαλής Χρήστος Λάππας (αν κι ακόμη δεν το επιβεβαιώνει) θέλει να παραιτηθεί. Τούτο αναμένεται να συμβεί στο τέλος του έτους. Το ίδιο λένε οι πληροφορίες προτίθεται να πράξει κι ο Γιώργος Στουρνάρας.
Ωστόσο, ο Θεόδωρος Σπανός που αρχικά οι πληροφορίες τον συμπεριελάμβαναν σε εκείνους που θα παραιτηθούν, μας πληροφορεί ότι δεν προτίθεται να πράξει κάτι τέτοιο. Τουναντίον, εφόσον τα πράγματα οδηγηθούν σε μία τέτοια προοπτική, ο ίδιος όχι μόνο δεν πρόκειται να ακολουθήσει το δρόμο της παραίτησης, αλλά σκοπεύει και να διεκδικήσει την αρχηγία της παράταξης.
Δικαιωματικά βεβαίως αν αναλογιστεί κάποιος τον αριθμό των ψήφων που έλαβε κατά τις δημοτικές εκλογές της περασμένης άνοιξης, όπου μπορεί ο συνδυασμός να τις έχασε όμως ο ίδιος πήγε πολύ καλά.
Έχουμε ακόμη μπροστά μας πολύ καιρό μέχρι το τέλος του έτους. Οι ζυμώσεις είναι σε εξέλιξη και ουδείς γνωρίζει ακόμη τι μέλλει γενέσθαι.