Ο Δήμος Φαρκαδόνας υποδέχεται τα Χριστούγεννα με έναν μοναδικό τρόπο!

Συνέντευξη τύπου δόθηκε το μεσημέρι στο Δήμο Φαρκαδόνας από τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Μεριβάκη και από εκπροσώπους της e-Trikala κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε η έναρξη της ζωντανής φάτνης από το προσεχές Σάββατο 13 Δεκεμβρίου και παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των καθημερινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Η ζωντανή φάτνη, η οποία θα ξεκινήσει από το Σάββατο,σύμφωνα με το Δήμο Φαρκαδόνας, είναι μοναδική και μεγαλοπρεπής για τον Ελλαδικό χώρο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Δήμου, η αναπαράσταση της Γέννησης του Χριστού θα γίνεται από τις 10.30 -13.30 και από τις 17.30 έως 20.30. “Xριστούγεννα σαν άλλοτε! Το μεγάλο φωτεινό αστέρι έδειξε τον δρόμο στους Μάγους με τα δώρα… το θείο βρέφος γεννήθηκε…έφερε την αγάπη και ο κόσμος μας άλλαξε για πάντα! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι κατανυκτικές στιγμές της Γέννησης ζωντανεύουν με έναν τρόπο διαφορετικό μπροστά στα μάτια μας. Ο Δήμος Φαρκαδόνας υποδέχεται φέτος τα Χριστούγεννα, με πολύ σεβασμό στους επισκέπτες του, στην μεγαλύτερη ζωντανή φάτνη που έγινε ποτέ. Πραγματικά Χριστούγεννα στη Φαρκαδόνα” αναφέρεται σε σχετικό έντυπο του Δήμου Φαρκαδόνας όπου υπογραμμίζεται και η μικρή απόσταση που υπάρχει από το Μύλο των Ξωτικών.

Κατά τη συνέντευξη τύπου τονίστηκε η ισχυρή διάθεση των πολιτών του Δήμου να συμμετέχουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ενώ τονίστηκε πως η φετεινή προσπάθεια αποτελεί την αρχή για την μελλοντική ανάπτυξη της εκδήλωσης, μεταφέροντας στις μνήμες τις ιερές στιγμές της Γέννησης του Θεανθρώπου.

Τέλος προσκλήθηκαν οι πολίτες του Δήμου, του Νομού και των γειτονικών προορισμών να επισκεφθούν τον χώρο, με διάθεση συμμετοχής στην κατανυκτική ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στις 24 ημέρες από 10.30 π.μ. έως 13.30 και από 17.30 έως 20.30 μ.μ.