Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και η… νεράιδα Σταρένια- Ξεναγήθηκε στο Μύλο των Ξωτικών κι έγινε βοηθός του Άη-Βασίλη

Το Μύλο των Ξωτικών επισκέφθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρης Βίτσας μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.Ο κ. Βίτσας εντυπωσίασε με την απλότητά του κι εντυπωσιάστηκε από το χώρο του Μύλου όπου φέτος λειτουργεί μετά από 60 χρόνια ο υδροστόβιλος, ενώ η ντιζελομηχανή σε λίγες ημέρες θα είναι ξανά έτοιμη για το νέο βιομηχανικό μουσείο. Ο κ. Βίτσας επισκέφθηκε τη γωνιά με τα Τρικαλινά προϊόντα, δεν δίστασε να παραλάβει και… τιμητικό δίπλωμα επίσημου βοηθού του Αη Βασίλη, να γευτεί λιχουδιές από τον φούρνο του Συλλόγου Αρτοποιών, να φωτογραφηθεί με τη νεράιδα Σταρένια, να επισκεφθεί τη «Γωνιά τρικαλινής Γεύσης», το «Ουζερί του Βασίλη» και το παραδοσιακό παντοπωλείο, και να απολαύσει γάλα από την αγελαδίτσα «Ολυμπία»!

«Μια επίσκεψη εκτός προγράμματος και ειωθότων, με τον υπουργό κ. Βίτσα να ξεναγείται από τον Δήμαρχο κ. Παπαστεργίου στις δράσεις του μεγαλύτερου θεματικού πάρκου της Ελλάδας, στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα.
Η ολιγόλεπτη αυτή επίσκεψη – ξενάγηση του κ. Βίτσα επιστέγασε την παρουσία του στον Δήμο Τρικκαίων, που υλοποιεί τη μεγαλύτερη γιορτή χαράς και χαμόγελου σε όλη την Ελλάδα!» όπως αναφέρει η Δημοτική Αρχή.