Οι μαθητές και οι καθηγητές  του Γυμνασίου Πύλης ενημερώθηκαν για το AIDS και την εποχική γρίπη

Για το AIDS και την εποχική γρίπη ενημερώθηκαν οι μαθητές και οι καθηγητές του Γυμνασίου Πύλης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  στο χώρο του Γυμνασίου Πύλης. Τους μαθητές και καθηγητές ενημέρωσε το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πύλης.

Η ενημέρωση είχε ως θέματα :

  1. Ιός της γρίπης και προφυλάξεις
  2. AIDS κίνδυνοι και πρόληψη

Οι μαθητές παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ενημέρωση. Το ιατρικό προσωπικό δέχθηκε πολλές ερωτήσεις και έδωσε για τα παραπάνω θέματα, κατάλληλες οδηγίες και απαντήσεις  στους μαθητές.

Παράλληλα έγινε και προβολή η οποία αφορούσε τους τρόπους και τις ενέργειες που πρέπει να γίνονται ώστε να διαφυλαχθεί η υγεία όλων.

Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερη ωριμότητα πάνω στα συγκεκριμένα ζητήματα. Συμμετείχαν όλες οι τάξεις του σχολείου και υπήρξε η δέσμευση από τον Διευθυντή κ. Βασίλη Πανάγο για περισσότερες δράσεις πάνω σε θέματα που αφορούν την υγεία και την πρόληψη.

Ο διευθυντής και ο σύλλογος των καθηγητών του Γυμνασίου Πύλης, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες στο Κ.Υ. Πύλης, για τη στενή συνεργασία στην προώθηση δράσεων που αφορούν την υγεία των μαθητών του σχολείο μας. Επίσης, ευχαριστεί τους εισηγητές της παρουσίασης: κ. Γιακίμοβα Βέσελα, γενική ιατρό, Τσιρώνη Γεώργιο ειδικευμένο γενικό ιατρό και Τζιωρτζιώτη Ελένη επισκέπτρια υγείας.