Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ μπαίνει σε μια νέα τροχιά πολιτικής διαδρομής

Την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ μπαίνει σε μια νέα τροχιά πολιτικής διαδρομής εξέφρασε πριν λίγη ώρα ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε συνέντευξη τύπου. Η παρουσία του στα Τρίκαλα και η συμμετοχή του στην πολιτική εκδήλωση του Τοπικού ΠΑΣΟΚ έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς ο κ. Κωνσταντινόπουλος είναι από τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στα σενάρια διαδοχής.

Ο βουλευτής Αρκαδίας αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις όσο και στα εσωκομματικά ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί για το ΠΑΣΟΚ. Κληθείς να σχολιάσει τις συνέπειες των μνημονίων (κοινωνικά προβλήματα, αυτοκτονίες κ.α.),  επέρριψε ευθύνες στο λάθος παραγωγικό μοντέλο, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει  «παραμύθια της αριστεράς» τα στοιχεία τα οποία όπως τόνισε είναι αμφισβητήσιμα. Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο εκλογών και υποστήριξε ότι το πλαίσιο αντιπολίτευσης διαμορφώνεται απέναντι στην κυβερνητική στάση σε ότι αφορά ζητήματα κρατικής διαχείρισης και την πολιτική που ακολουθείται.

Αργότερα ακολούθησε η πολιτική εκδήλωση στα Αηδόνια στην οποία συμμετείχαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην οποία ο κ. Κωσνταντινόπουλος ήταν ομιλητής.