Ξεκάθαρο μήνυμα για επανεκλογή του Ηλία Βλαχογιάννη στη Βουλή

Ξεκάθαρο μήνυμα για επανεκλογή του Ηλία Βλαχογιάννη στην Βουλή, στέλνουν οι κάτοικοι από άκρη σε άκρη της πόλης και του Νομού Τρικάλων εκφράζοντας την πλήρη στήριξή τους στο πρόσωπό του, αναγνωρίζοντας ότι αγωνίστηκε, διεκδίκησε για την πόλη και το Νομό Τρικάλων.
Ο κ. Βλαχογιάννης κατά την επίσκεψή του στην Οιχαλία όπου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα κιαι ενθουσιασμό ευχαρίστησε όλους για την στήριξή τους και ζήτησε να τον εμπιστευθούνε για άλλη μια φορά και να του δώσουνε τη δύναμη να συνεχιστεί να αγωνίζεται για τους πολίτες, “να συνεχιστεί να ακούγεται η φωνή σας στην Ελληνική Βουλή”. Τους ζήτησε παράλληλα να ψηφίσουν με σύνεση και λογική και όχι με θυμό και οργή.
“Αν οι πολίτες ψηφίσουν με τη λογική τότε θα απορρίψουν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα γενόσημο του παλιού ΠΑΣΟΚ, που τολμάνε και παίζουν με τον πόνο των πολιτών, λέγοντας ότι θα “κόψουν” χρήμα από την Κοζάνη. Τάζουν τα πάντα στους πάντες. Υπάρχουν κοινωνικές τάξεις που υποφέρουν και αν ακούμε και τέτοια νομίζω ότι πλέον προσβάλλουμε τη νοημοσύνη του κόσμου. Παίζουν με τον πόνο των πολιτών”.
“Ότι περνά από το χέρι μου να κάνω θα το κάνω, δεν υποσχέθηκα ποτέ τίποτα που δεν μπορούσα να το κάνω, δεν είπα ψέμματα. Τόσα χρόνια είμαι ο ίδιος όπως με γνώρισαν οι τρικαλινοί πολίτες και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, θα συνεχίσω να είμαι η δική τους φωνή”.