Νοσοκόμα μπαίνει σε δωμάτιο να ελέγξει μαμά και νεογέννητο μωρό και παθαίνει Σοκ

Σοκαρισμένοι οι γιατροί περιγράφουν τη στιγμή, που αντίκρισαν μια μητέρα να προσπαθεί να φάει το νεογέννητο μωρό της.

Μια νοσοκόμα βρήκε τη μητέρα του νεογέννητου βρέφους να δαγκώνει με δύναμη το χέρι του μωρού της

Η νοσοκόμα κάλεσε σε βοήθεια ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να ελευθερώσει το χέρι του βρέφους από το στόμα της μητέρας του, η οποία όμως αρνούνταν να το αφήσει. Οι νοσοκόμοι που έτρεξαν στο δωμάτιο, αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν ειδικό εργαλείο για να ανοίξουν το στόμα της και να ελευθερώσουν το χέρι του μωρού, το οποίο και απομάκρυναν, ενώ στη συνέχεια νάρκωσαν τη μητέρα.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ένα νοσοκομείο στην πόλη Shenzhen στην περιοχή Guandong της Νότιας Κίνας. Η μητέρα του βρέφους βρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κι ενώ είχε ήδη ξεκινήσει ο τοκετός.

Η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου έφερε στη ζωή ένα αγοράκι και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε δωμάτιο καθώς γινόταν προσπάθειες να εντοπιστούν οι συγγενείς της. Ήταν η τρίτη μέρα παραμονής της στο νοσοκομείο όταν η νοσοκόμα Liu Tianlun μπήκε στο δωμάτιο για να ελέγξει την πορεία της υγείας, μαμάς και βρέφους και βρήκε τη νεαρή γυναικά να δαγκώνει το χέρι του μωρού της.

«Ήταν πράγματι σοκαριστικό», είπε εκπρόσωπος του νοσοκομείου στην εφημερίδα Daily Mirror.» Το χέρι του μωρού ήταν σε άσχημη κατάσταση. Είχε έντονες μελανιές αλλά και εγκοπές στο δέρμα, από τις οποίες έτρεχε αίμα. Ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν να ελευθερώσουν το χέρι του μωρού το οποίο και απομάκρυναν, για ασφάλεια, ενώ νάρκωσαν τη μητέρα του.»

 

Η νεαρή γυναίκα αναγνωρίσθηκε ως η 24χρονη  Li Zhenghua. Οι αστυνομία ανακάλυψε πως η πεθερά της, την είχε πετάξει στο δρόμο, παρόλο που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, με τη δικαιολογία ότι η συμπεριφορά της άρχισε να γίνεται περίεργη. Η οικογένεια όμως δεν ειδοποίησε κανέναν ότι η νεαρή περίμενε παιδί και χρειαζόταν άμεσα βοήθεια.

Η Li, άγνωστο πως, κατάφερε να επιβιώσει, στους δρόμους, για αρκετές εβδομάδες, μέχρι να την εντοπίσουν σε προχωρημένο τοκετό και να την μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μετά όμως την επίθεση της στο νεογέννητο παιδί της, ξεκίνησε έρευνα για να εντοπιστούν τα αίτια που οδήγησαν την νεαρή μητέρα σε τέτοια ακραία συμπεριφορά αλλά και να αποφασιστεί αν το νεογέννητο πρέπει να περάσει στη φροντίδα των αρμόδιων αρχών.

πηγη : http://www.mommyandthecity.gr/