Νέες συλλήψεις στη Θεσσαλία

Φυγόποινοι και ναρκωτικά και πάλι στο στόχαστρο της Αστυνομίας, στο πλαίσιο ελέγχων που γίνονται στη Θεσσαλία. Χθες, συνελήφθησαν δυο φυγόποινοι, υπήκοοι Βουλγαρίας στη Λάρισα και την Καρδίτσα, ενώ στο Βόλο συνελήφθη ένας υπήκοος Αλβανίας και ένας Βολιώτης, για υπόθεση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, χθες, το μεσημέρι, συνελήφθη στη Λάρισα, ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης ενός έτους και δύο μηνών για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Το βράδυ, ακολούθησε στο Βόλο η σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας και ενός 35χρονου ημεδαπού, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και έντεκα ναρκωτικά δισκία.

Την ίδια ώρα στο Βόλο, άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, συνέλαβαν μια 30χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Βουλγαρίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος της καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για ηθική αυτουργία σε κλοπή.