TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Μπουτάκια, φιλέτο κοτόπουλου, σπέσιαλ, με σος μουστάρδας στη λαδόκολλα της Mariannas Karas

Δεκ 6, 2015
in Μαγειρική
Μπουτάκια, φιλέτο κοτόπουλου, σπέσιαλ, με σος μουστάρδας στη λαδόκολλα της Mariannas Karas
Share on FacebookShare on Twitter

Μια ιδέα της Marianna’s.

Ένα καλοκαιρινό Κυριακάτικο πιάτο σκέτη απόλαυση… Φιλέτα από μπουτάκια κοτόπουλου με μια σος μουστάρδας με μυρωδικά και ψημένα στο φούρνο με σπιτικό κρασί . Μια ιδέα μου για ένα πιάτο που πιστέψτε με θα σας μείνει αξέχαστο.. Συνταγή δική μου δοκιμασμένη και αγαπημένη όλων των φίλων μου.

Υλικά :
6 πιπεριές κέρατο ή Φλωρίνης ψημένες στο φούρνο,
6 φιλέτα από μπουτάκια κοτόπουλο,
2- 3 ντομάτες κομμένες σε στρογγυλές λεπτές φέτες,
μαϊντανό,
ρίγανη ή θυμάρι,
αλάτι χοντρό,
πιπέρι,
σπιτικό κρασί,
γραβιέρα Τριπόλης,
αντικολλητικό χαρτί
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ:
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα με ρίγανη,
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
6-7 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα,
1 πράσο μόνο το άσπρο μέρος ψιλοκομμένο ,
3 σκελίδες σκόρδο,
1 σφηνάκι κρασί ροζέ σπιτικό,
επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε και μανιτάρια κομμένα σε φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : 
Ψήνουμε τις πιπεριές. Κόβουμε τις ντομάτες σε στρογγυλές ροδέλες. Πλένουμε πολύ καλά τα φιλέτα και τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι. Τα αλατίζουμε με χοντρό αλάτι ,όχι πολύ και ρίχνουμε και λίγο πιπέρι.
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ:
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο, το βάζουμε πάνω στη φωτιά ,αφήνουμε να ζεσταθεί ελάχιστα και ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι, το πράσο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τελευταίο το σκόρδο. Τα αφήνουμε να μαραθούν 3-4 λεπτά , αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί 2-3 λεπτά ακόμη, ρίχνουμε τη μουστάρδα, αναμειγνύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά και κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Ανοίγουμε κατά μήκος τις πιπεριές αφαιρούμε τους σπόρους και τοποθετούμε πάνω από κάθε πιπεριά 2 φέτες ντομάτα. Παίρνουμε το αντικολλητικό χαρτί και το κόβουμε σε πλατιές λωρίδες. Πάνω βάζουμε τη πιπεριά με τις ντομάτες και πάνω το φιλέτο από το κοτόπουλο. Αλείφουμε το φιλέτο από τη μέσα πλευρά με τη σος μουστάρδας με μυρωδικά βάζουμε από πάνω κομματάκια γραβιέρας, 2-3 φυλλαράκια φρέσκια ρίγανη, λίγο μαϊντανό και κλείνουμε το φιλέτο (δε χρειάζεται οδοντογλυφίδα ). Μετά διπλώνουμε με αντικολλητικό χαρτί και τα τοποθετούμε ένα- ένα σε ένα πυρέξ. Ρίχνουμε μισό ποτήρι κρασί και τα ψήνουμε για μια ώρα περίπου. Σερβίρουμε με φρέσκες μπάμιες ψημένες στο φούρνο με φρέσκια ντομάτα .

 

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Marianna Karras (τις συνταγές της οποίας βρίσκουμε και εδώ : https: //www. facebook.com/mageireuodasmetimarianna?__mref=message_bubble και στο https://www.facebook.com/groups/165081530223295/

 

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Μπουγάτσα
Μαγειρική

Μπουγάτσα

Απρ 23, 2025
Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης
Μαγειρική

Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης

Απρ 23, 2025
Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας
Μαγειρική

Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας

Απρ 22, 2025
Λάπατα με αρνί
Μαγειρική

Λάπατα με αρνί

Απρ 21, 2025
Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;
Μαγειρική

Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;

Απρ 21, 2025
Next Post
Επανάσταση στην θεραπεία των κιρσών με την μέθοδο της… κόλλας

Επανάσταση στην θεραπεία των κιρσών με την μέθοδο της... κόλλας

Ιερές Λιτανείες προς τιμήν της Παναγίας Γοργοεπηκόου και Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας

Ιερές Λιτανείες προς τιμήν της Παναγίας Γοργοεπηκόου και Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας

Σήμερα γιορτάζουν

Σήμερα γιορτάζουν

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd