Μπουγιουρντί με καυτερή πιπεριά

Υλικά :φέτα

ελαιόλαδο

ρίγανη

καυτερή πιπεριά

ντομάτα

Εκτέλεση:

Βάζουμε την φέτα αφού την έχουμε τρίψει με το χέρι σε ένα μικρό πήλινο σκεύος. Την ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ρίχνουμε λίγη ρίγανη και κόβουμε τη πιπεριά σε ροδέλες. Από πάνω καλύπτουμε με λεπτές φέτες ντομάτας και ψήνουμε στα μικροκύματα για 4 λεπτά.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Νατάσα Σάββα.