Μπισκοτογλυκό

Υλικά : 

2 πακέτα μπισκότα Πτι μπερ

1 πακέτο σαντιγί Γιώτης

1 τενεκέ γάλα συμπυκνωμένο

1 τενεκέ από το γάλα νερό

5 κουταλιές της σούπας κορν φλάουερ

5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

1 βιτάμ

150 γρ. κουβερτούρα

1 κουβερτούρα γάλακτος

Εκτέλεση :

Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το νερό. Ρίχνουμε την ζάχαρη και το κορν φλαουερ. Μόλις πήξει το κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε το βιταμ και την κουβερτούρα και ανακατεύουμε να λιώσουν. Σπάμε το 1/4 από τα μπισκότα (όχι σε πολύ μικρά κομμάτια) και από πάνω ρίχνουμε το μίγμα, ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε να κρυώσει. Φτιάχνουμε την συνταγή (και τα δύο φακελάκια της συσκευασίας όπως αναγράφεται).  Στρώνουμε και την σαντιγύ από πάνω ρίχνουμε τριμμενο στο μουλτι το υπόλοιπο μπισκότο και τέλος τριμμένη την κουβερτούρα γάλακτος.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Ελένη Τσολακάκη.