TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Μοσχάρι γιουβέτσι στη γάστρα

Φεβ 22, 2016
in Μαγειρική
Μοσχάρι γιουβέτσι στη γάστρα
Share on FacebookShare on Twitter
ΥΛΙΚΑ :

600 γρ. περίπου μοσχάρι σε μερίδες (ελιά κατά προτίμηση)
4 μέτριες ώριμες ντομάτες περασμένες στον τρίφτη
2 κ. σ. πελτέ ντομάτας
1 σκελ. σκόρδο
1 φύλλο δάφνης
1 ξυλ. κανέλα
αλάτι – πιπέρι
1 πακέτο κριθαράκι μέτριο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
λίγο λάδι
2 κ. σ. φυτίνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά το κρέας ή το στεγνώνουμε απαλά με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σε μιά βαθιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τη φυτίνη να κάψουν ρίχνουμε το κρέας , το σκόρδο και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα σωτάρουμε καλά να πάρει χρώμα το κρέας από όλες τις πλευρές.  Προσθέτουμε ζεστό νερό και αφού πάρει βράσει το ξαφρίζουμε αν χρειάζεται. Προσθέτουμε την δάφνη και το ξύλο κανέλας, τον πελτέ και τις τριμμένες ντομάτες. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό , σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε το κρέας για περίπου μια ώρα να σιγοβράσει και να μαλακώσει. Λίγο πριν γίνει το κρέας προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Αφού γινει το κρέας το βγάζουμε από την κατσαρόλα προσθέτουμε νερό αν χρειάζεται και ρίχνουμε το κριθαράκι να πάρει 3-4 βράσεις ανακατεύοντας συνέχεια να μην κολλήσει. Μεταφέρουμε το κριθαράκι στη γάστρα , τοποθετούμε αναμεσα τα κομμάτια του κρέατος και σκεπάζουμε με το καπάκι ή αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά ώς που να πιει λίγο ακόμη τα ζουμάκια του και να χυλώσει. Πασπαλίζουμε με μπόλικο τυρί και σερβίρουμε χλιαρό Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Ρούλα Μήτρου.
ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Γλυκό του κουταλιού καρύδι (ένα δημοφιλές κέρασμα στα βλαχοχώρια του Μετσόβου)
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού καρύδι (ένα δημοφιλές κέρασμα στα βλαχοχώρια του Μετσόβου)

Ιούλ 2, 2025
Λαϊμ γεμιστά με ζελέ κεράσι
Μαγειρική

Λαϊμ γεμιστά με ζελέ κεράσι

Ιούλ 1, 2025
Πίτα με κεράσια
Μαγειρική

Πίτα με κεράσια

Ιούν 30, 2025
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού κεράσι της γιαγιάς Κικής

Ιούν 29, 2025
Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού
Μαγειρική

Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού

Ιούν 28, 2025
Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας

Ιούν 27, 2025
Next Post
Όχι στην εξαφάνιση του πρωτογενή τομέα

Όχι στην εξαφάνιση του πρωτογενή τομέα

Δωρεάν επιχορηγούμενο πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας EPC+ για τις εμπορικές επιχειρήσεις

Δωρεάν επιχορηγούμενο πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας EPC+ για τις εμπορικές επιχειρήσεις

Λίγο πριν την πρώτη του πτήση το νέο ελληνικό πολιτικό αεροσκάφος-Πικρία από τον πρόεδρο της ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΠΥΛΗΣ

Λίγο πριν την πρώτη του πτήση το νέο ελληνικό πολιτικό αεροσκάφος-Πικρία από τον πρόεδρο της ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΠΥΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd