Με πάρτι πέφτει τη Δευτέρα η αυλαία του Μύλου των Ξωτικών

Μπορεί η αυλαία του Μύλου των Ξωτικών να πέφτει επισήμως την ερχόμενη Κυριακή με την αρμόζουσα τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα όμως ο Μύλος θα λειτουργήσει και τη Δευτέρα οπότε και οι διοργανωτές έχουν προγραμματίσει πάρτι «Happy day” όπως το ονομάζουν. Έτσι τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015, από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ο Μύλος των Ξωτικών θα είναι ανοιχτός με ελεύθερη είσοδο στα 6 παιχνίδια του Fun Park, με προσφορές από όλα τα καταστήματα και απεριόριστη πρόσβαση στο Παγοδρόμιο με 5 ευρώ.
Η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή της λαχειοφόρου των 5000 ευρώ θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στην Κεντρική σκηνή του Μύλου των Ξωτικών.
«Στόχος είναι να γιορτάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη φετινή επιτυχία του Θεματικού μας πάρκου, που η αγάπη του κόσμου και η προσέλευση του μας καθιέρωσαν – αναμφισβήτητα – ως τον Πρώτο Τουριστικό Προορισμό τα φετινά Χριστούγεννα σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Είστε ΟΛΟΙ προσκεκλημένοι στο Πάρτυ αυτό για να κλείσουμε την φετινή διοργάνωση με πολύ κέφι» αναφέρουν οι διοργανωτές που υπόσχονται ότι ο επόμενος Μύλος των Ξωτικών «θα είναι μεγαλύτερος, πιο λειτουργικός, θα έχει νέο πρωτότυπο θέμα, θα έχει… κίνηση και όπως πάντα χαμόγελα, κέφι και δημιουργικότητα».