Με επικεφαλής τον Αχιλλέα Κανταρτζή το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στα Τρίκαλα

Ο Αχιλλέας Κανταρτζής τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στα Τρίκαλα. Η κομματική οργάνωση ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο στο Νομό Τρικάλων και ζήτησε Αυτό από το λαό να ενισχύσει με την ψήφο του το ΚΚΕ ώστε να είναι δυνατό μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, γιατί το ΚΚΕ είναι δύναμη αλήθειας, αγώνα και ανατροπής.Όπως τόνισε ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος,  το ΚΚΕ θα δώσει με πίστη και αισιοδοξία τη μάχη των εκλογών για να δυναμώσει το μήνυμα της αντίστασης, της πάλης ενάντια στα επαίσχυντα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς, τους αντιλαϊκούς νόμους, για να ενισχυθεί η μοναδική δύναμη που μπορεί να στηριχτεί πάνω της το εργατικό λαϊκό κίνημα, να ηγηθεί της πάλης για μια πραγματική εναλλακτική διέξοδο από την κρίση σε όφελος του λαού, για το ίδιο το μέλλον της νέας γενιάς.

Υποψήφιοι βουλευτές

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στα Τρίκαλα είναι οι κάτωθι (λίστα):

  1. Κανταρτζής Αχιλλέας του Κλεομένη:

Δικηγόρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, πρώην βουλευτή.

  1. Καΐκης Γεώργιος του Ευαγγέλου:

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής , μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, Δημοτικό Σύμβουλο Τρικκαίων.

  1. Μπακάση Βασιλική του Ηλία:

Είναι νοσηλεύτρια και εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας(ΟΓΕ) , μέλος της Γραμματείας Ν. Τρικάλων του Π.Α.ΜΕ.

  1. Ντουρλιός Λάμπρος του Νικολάο:

Είναι 37 ετών, Μηχανολόγος Μηχανικός , απόφοιτος του ΕΜΠ , μέλος του ΤΕΕ και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας

Είναι συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ . Έχει δραστηριοποιηθεί στο φοιτητικό κίνημα μέσα από τις γραμμές της Πανσπουδαστικής Κ.Σ. και συνεχίζει να δραστηριοποιείται σταθερά δίπλα στο ΚΚΕ .

  1. Τσιάμης Αθανάσιος του Αποστόλου:

Είναι Οικονομολόγος-Λογιστής, ελεύθερος επαγγελματίας  Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Λογιστών-Φοροτεχνικών Τρικάλων , αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνών και επικεφαλής  της γραμματείας της Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε. στα Τρίκαλα. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πόλης Τρικάλων του ΚΚΕ

  1. Καπέτη Γεωργία του Παντελή:

Είναι 29 ετών, εκπαιδευτικός – φιλόλογος , πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  μέλος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας(ΟΙΕΛΕ). Στέλεχος του ΚΚΕ

Δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ , διετέλεσε Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Τρικάλων της ΚΝΕ.