Με διπλοπενιές και πολύ κέφι ο ετήσιος χορός των Εργατικών Κατοικιών της Σωτήρας

Εδώ και δύο περίπου χρόνια είναι γείτονες, γίνανε φίλοι κι απέκτησαν σχέσεις. Από τη στιγμή που πήραν τα σπίτια τους στο νέο οικισμό των Εργατικών Κατοικιών της Σωτήρας προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους και να λειτουργήσουν σαν χωριό. Ο ετήσιος χορός τους δεν είναι σαν όλους τους άλλους, έχει στόχο πάνω από όλα τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των νέων γειτόνων.
Στο πλαίσιο αυτό το Σάββατο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών Σωτήρας διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά τον ετήσιο χορό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ταβέρνα το «Τζάκι» στον Παλαιόπυργο. Μία βραδιά με πολύ κέφι και χορό μέχρι πρωίας. Κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα χορευτικά γυναικών Διποτάμου, του παιδικό και γυναικών του οικισμού, ενώ τα κορίτσια του χορευτικού Μικρού Κεφαλόβρυσου παρουσίασαν πρόγραμμα zoumba.
Την πίτα ευλόγησε ο Ιερέας της Σωτήρας π. Χρήστος Βουτσελάς, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου μετά της συζύγου του, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Κωτούλας κι ο πρόεδρος του e-trikala Φόρης Ρόμπος.