Με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στις Σκαμνιές

Διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και φέτος, στις Σκαμνιές της Πηγής Τρικάλων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου για το 2015.
Σύμμαχος στην επιτυχημένη διοργάνωση οι καλές καιρικές συνθήκες που βοήθησαν στην προσέλευση πλήθους κόσμου , αλλά και στην επίτευξη πολύ καλών επιδόσεων από τους αθλητές. Μεγάλη επιτυχία και από την οργανωτική επιτροπή αφού η εμπειρία των Τρικαλινών παραγόντων ήταν η εγγύηση για την άρτια διεξαγωγή στέλνοντας έτσι το μήνυμα ότι στην περιοχή μας μπορούν να διεξαχθούν αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου.
Συμμετείχαν πάνω από 600 αθλητές στις κατηγορίες Ανδρών- Γυναικών, Ανδρών Β΄(Νέοι)- Γυναικών Β΄(Νέες), Εφήβων- Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων.
Από την πλευρά του Δήμου Πύλης η δημοτική αρχή πρόσφερε τα μέγιστα και οι Στέφανος Καλαμαράς Σωτήρης Αγγέλης δήλωσαν την ικανοποίηση τους για το τελικό αποτέλεσμα της διοργάνωσης
Την κύρια οργάνωση είχε το ΣΕΓΑΣ-ΕΑΣ-Θεσσαλίας με συνδιοργανωτή τον Δήμο Πύλης συνεπικουρούμενοι από την Τοπική Κοινότητα Πηγής.
Παραβρέθηκαν o βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Νίκος Τόλιας, Σταύρος Ζιάκας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πηγής κ. Βασ. Τζιμόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σωτήριος Αγγέλης,και ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Πύλης κ. Κων/νος Βοιτσίδης. Οι παραπάνω έκαναν και τις καθιερωμένες απονομές μεταλλίων στους τρείς πρώτους αθλητές νικητές των οκτώ κατηγοριών.