Μεταστέγαση του 31ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων

Να εγκρίνει τη μεταστέγαση του 31ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων καλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων. Το 31ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων στεγάζεται σε δύο ενοικιαζόμενες  αίθουσες που βρίσκονται η μία απέναντι από την άλλη. Οι αίθουσες αυτές βρίσκονται στο ισόγειο δύο διαφορετικών πολυκατοικιών και τα νήπια χρησιμοποιούν ως αυλή την πυλωτή των πολυκατοικιών.

Επίσης ο ιδιοκτήτης  έχει κάνει έξωση στο Νηπιαγωγείο και βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Δήμο, η οποία έχει εκδικαστεί υπέρ του ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με την αριθμ. 5/2014 Α.Δ.Σ. αποφασίστηκε η μεταστέγαση του 31ο Νηπιαγωγείου Τρικάλων στο  κτίριο ιδιοκτησίας κ.Ιωάννη Χιώτη του Αντωνίου που βρίσκεται στην οδό Μαυροκορδάτου και Πελέκη.

Επειδή όμως το συγκεκριμένο κτήριο παραχωρήθηκε στο Δήμο Τρικκαίων για πέντε (5) έτη και το κόστος ανακατασκευής του είναι πολύ μεγάλο προτείνεται το 31ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων να μεταστεγαστεί στις αίθουσες που βρίσκονται στον αύλειο  χώρο του 3ου και 9ου Γυμνασίου Τρικάλων, αφού γίνουν οι απαραίτητες εργασίες ανακατασκευής τους.