Μετά τον αγιασμό αρχίζουν οι δράσεις

Άλλη μια χρονιά γεμάτη δράση υπόσχεται ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωτήρας, τα μέλη του οποίου συγκεντρώθηκαν την περασμένη Τρίτη το απόγευμα, για τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα περίοδο δράσης που μόλις ξεκίνησε.

Στην τελετή του αγιασμού, έδωσαν το παρόν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, μέλη του συλλόγου, καθώς και μέλη των χορευτικών ομάδων. Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Κέμος καλωσόρισε όλα τα μέλη, αναφέρθηκε στην πλούσια δράση του συλλόγου κατά την προηγούμενη περίοδο και ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» σε όλους.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος των χορευτικών τμημάτων Αχιλλέας Λέρας αφού ευχαρίστησε όλους για τη μέχρι τώρα άριστη συνεργασία, ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα με δράσεις που στοχεύουν κυρίως στην ανάδειξη της τοπικής ταυτότητας με αναβιώσεις εθίμων, δρώμενα και χορούς.

Σημειώνεται ότι τα τμήματα θα λειτουργούν κάθε Τρίτη ως εξής :

18:00 – Παιδικό Τμήμα,

19:00 – τμήμα Γυναικών,

20:00 – Εφηβικό τμήμα και

21:00 – Τμήμα Ενηλίκων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πλούσιο πρόγραμμα δράσης της νέας χρονιάς, ξεκινά με ημερήσια εκδρομή στις αρχές του Οκτώβρη, ωστόσο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου διευκρίνισαν ότι τις επόμενες μέρες, θα ανακοινωθούν και οι λεπτομέρειες της.