Μαρμελάδα καρπούζι

Χρώμα πορφυρό !!!!!
Γεύση τέλεια !!!!
Πολύ εύκολη!!!!
Εκρηκτική, φοβερή, απολαυστική!!!

Το μόνο μειονέκτημα της ο χρόνος που θα χρειαστείς να βγαλεις τα κουκούτσια.

ΥΛΙΚΑ:

2 κιλά καρπούζι καθαρό
1 κιλό ζάχαρη
1 λεμόνι τον χυμό του
4-5 φύλλα αμπάροριζας
2 βανίλιες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βαζουμε σε ένα σκεύος το καρπούζι καθαρισμένο, μικρα κοματια, ριχνουμε τη ζάχαρη.
Βαζουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά να βγάλη τα υγρά και μετα δυναμώνουμε.
Όταν πάρει το καρπούζι ένα ωραίο χρώμα γυαλιστερό και μαλακώσει αρκετά το κόβουμε στο μπλέντερ.
Ριχνουμε τα αρώματα και το χυμό λεμονιού.
Αφήνουμε να δέσει και το αδειάζουμε ζεστό στα αποστηρωμενα βαζα μας.
Με φρέσκο βουτυρο και ζεστό ψωμί σκέτη απολαύσει!!!!!

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Παναγιώτα Μακρή, τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ Cooking Tips’ Παναγιωτα Μακρη ( : https://www.facebook.com/Cooking-Tips-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B7-401556470038863/).