TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Μανιτάρια πλευρώτους στο γκριλ

Μαρ 14, 2016
in Μαγειρική
Μανιτάρια πλευρώτους στο γκριλ
Share on FacebookShare on Twitter

Φανταστικό πιάτο για τους χορτοφάγους αλλά και οι κρεατοφάγοι θα το λατρέψουν αφού θα αισθανθούν ότι απολαμβάνουν ένα φινετσάτο φιλέτο με ιδιαίτερη γεύση. Οι μανιταρόφιλοι θα το ζήσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν να ζουν και να απολαμβάνουν τη γεύση των μανιταριών Τα πλευρώτους είναι τα μανιτάρια που μπορούμε να έχουμε κάθε στιγμή στο πιάτο μας αφού μπορούμε να τα φιλοξενήσουμε στο σπίτι μας έστω και αν δεν έχουμε κήπο.. Αρκεί μια γωνιά στο μπαλκονάκι μας να φιλοξενήσει το ειδικό υπόστρωμα με άχυρο (που δεν λερώνει γιατί είναι κλειστό) και θα έχουμε τα δικά μας πλευρώτους κάθε στιγμή στο πιάτο μας. Σήμερα θα τα ψήσουμε στα κάρβουνα, αφού τα πλευρώτους που αγόρασα από παραγωγό είναι μεγάλα και αρκετά σαρκώδη .

ΥΛΙΚΑ:
Πλευρώτους μανιτάρια 1 κιλό περίπου,
ελαιόλαδο,
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο,
μαϊντανό, αν σας αρέσει μπορείτε να αντικαταστήσετε τον μαϊντανό με δεντρολίβανο,
κρέμα μπαλσάμικου λευκή.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με ένα πανάκι. Δεν τα πλένουμε… Εαν τα αγοράσουμε από παραγωγό μανιταριών τα αφήνουμε να στραγγίσουν γιατί έχουν αρκετό νεράκι. Τα απλώνουμε στη σχάρα και τα ψήνουμε ή στα κάρβουνα ή στο γκρίλ της κουζίνας μας, αφού κόψουμε τα χοντρά μέρη (το κοτσάνι τους). Καλό είναι εάν τα ψήσουμε στην κουζίνα μας κάτω απότη σχάρα να έχουμε ένα ταψί ή τη λαμαρίνα του φούρνου να στραγγίσουν τα υγρά κατα τη διάρκεια του ψησίματος. Τα ψήνουμε 20 λεπτά περίπου. στο γκρίλ στους 220 βαθμούς. Τα γυρίζουμε να ψηθούν και από τις δυο πλευρές. Μόλις ψηθούν τα κόβουμε σε λωρίδες και τα τοποθετούμε σε πιατέλα ή πιάτο . Ρίχνουμε ελαιόλαδο, το ψιλοκομμένο σκόρδο, και τον μαϊντανό. Στο τέλος τα περιχύνουμε με κρέμα μπαλσάμικου λευκή.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Marianna Karras (τις συνταγές της οποίας βρίσκουμε και εδώ : https: //www. facebook.com/mageireuodasmetimarianna?__mref=message_bubble και στο Marianna’s γεύσεις).

 

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Λαϊμ γεμιστά με ζελέ κεράσι
Μαγειρική

Λαϊμ γεμιστά με ζελέ κεράσι

Ιούλ 1, 2025
Πίτα με κεράσια
Μαγειρική

Πίτα με κεράσια

Ιούν 30, 2025
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού κεράσι της γιαγιάς Κικής

Ιούν 29, 2025
Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού
Μαγειρική

Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού

Ιούν 28, 2025
Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας

Ιούν 27, 2025
Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο
Μαγειρική

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο

Ιούν 26, 2025
Next Post
5 Ξεκαρδιστικά σκίτσα βγαλμένα από την καθημερινότητα μιας μαμάς

5 Ξεκαρδιστικά σκίτσα βγαλμένα από την καθημερινότητα μιας μαμάς

Ταραμοκεφτέδες by Mairh

Ταραμοκεφτέδες by Mairh

Κυρά-Σαρακοστή

Κυρά-Σαρακοστή

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd