Μαμάδες δεν είναι κακό να νιώθετε τα παρακάτω συναισθήματα…

Είναι φορές που απλά νιώθετε ότι δεν αντέχετε άλλο.

Είναι φορές που η μέρα δεν περνάει με τίποτα.

Είναι φορές που απλά θέλετε να ξεσπάσετε.

Τι περιμένετε λοιπόν;Κάντε το.Δεν είστε φτιαγμένες από πέτρα. Δεν πειράζει αν εκφράσετε ανοιχτά τα παρακάτω συναισθήματα και  πείτε αυτό που νιώθετε.Δεν είναι κακό να νιώθετε…

Κουρασμένες. 

Η μητρότητα είναι εξαντλητική. Χρειάζεστε σωματική δύναμη και ο χρόνος σας είναι περιορισμένος. Πρέπει να συνδυάσετε πολλά πράγματα μαζί:Να μαγειρέψετε, να καθαρίσετε, να κάνετε μπάνιο τα παιδιά,να παίξετε μαζί τους και να πάτε στην δουλειά σας. Δεν νομίζω ότι είναι και ότι πιο εύκολο!

Αποθάρρυνση.

Πρέπει να βρείτε την δύναμη να συνεχίσετε να φροντίζετε τα παιδιά σας και να ανησυχείτε για όλα. Πολλές φορές όμως θα βρεθούν στον δρόμο άνθρωποι που θα σας που ότι κάνετε κάτι λάθος.Για μια στιγμή θα νιώσετε αποθάρρυνση  αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι να βρείτε το θάρρος να συνεχίσετε να προσπαθείτε.

Λυπημένες.

Οι χαρές της μητρότητας είναι πολλές. Όλοι σας λένε ότι θα νιώσετε τα πιο υπέροχα συναισθήματα αλλά κανείς δεν θα σας πει ότι θα έρθουν στιγμές που θα νιώσετε λυπημένες. Η ζωή σας έχει αλλάξει. Πολλά πράγματα δεν είναι όπως παλιά και πολλές φορές θα νιώσετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει. Δεν γίνεται να είστε 24 ώρες το 24ωρο μες την καλή χαρά.

Μην ανησυχείτε μαμάδες. Όλες μας τα έχουμε περάσει αυτά. Όλες μας έχουμε νιώσει αυτά τα συναισθήματα. Απλά βρείτε την δύναμη να προχωρήσετε μπροστά.

πηγή: babyradio.gr- Άννα Κ.