Λαμπρίδης: Ένα βιβλιοπωλείο με ιστορία 65 ετών στο κέντρο των Τρικάλων

Πρόκειται για ένα ιστορικό βιβλιοχαρτοπωλείο της πόλης. Άνοιξε το 1955 κι από τότε προσφέρει αδιάκοπα τις υπηρεσίες του στο τρικαλινό βιβλιόφιλο κοινό. Ο λόγος για το βιβλιοχαρτοπωλείο «Λαμπρίδης» που από το 2000 την ευθύνη της συνέχισης της παράδοσής του έχει αναλάβει ο ιδιοκτήτης του Θανάσης Καράσης.Το βιβλιοχαρτοπωλείο Λαμπρίδης είναι ένα παραδοσιακό βιβλιοπωλείο που όμως προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες παρέχοντας στους πελάτες του ό,τι πιο νέο υπάρχει στην αγορά. Πρόκειται για μία πλούσια εστία βιβλίου για απαιτητικούς βιβλιόφιλους με όλες τις νέες εκδόσεις. Εδώ κάποιος θα βρει:

Επιπλέον, αναλώσιμα και χαρτικά συμπεριλαμβάνονται στα προϊόντα που μπορεί να προμηθευτεί κάποιος.

Προετοιμασία σχολικής χρονιάς

Εδώ θα βρείτε τα πάντα για τη νέα σχολική χρονιά. Τετράδια, σχολικά βοηθήματα, ξενόγλωσσα, λεξικά κι ό,τι άλλο χρειάζεται ένας μαθητής για να πάει άριστα προετοιμασμένος στο σχολείο.

Επιλέξτε τσάντες μέσα από μία μεγάλη γκάμα εταιριών. Σχολικά σακίδια τρόλευ, σχολικά τσαντάκια, τσάντες  επώνυμες από τις γνωστές εταιρίες όπως:

και πολλές άλλες, θα αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους τους μαθητές όλων των ηλικιών και τάξεων.

Εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές

Από τα ατού του βιβλιοχαρτοπωλείου «Λαμπρίδης» είναι η εξυπηρέτηση από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο και οι φιλικές και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Στοιχεία

Βιβλιοχαρτωπολείο «Λαμπρίδης»

Ερμού 19

Τρίκαλα

Τηλ. 2431038610