TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Κρέπες με κιμά στο φούρνο

Απρ 26, 2015
in Μαγειρική
Κρέπες με κιμά στο φούρνο
Share on FacebookShare on Twitter

Υλικά :

Για τις κρέπες:

  • 4 αυγά
  • 160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ.γ. baking powder
  • 540 ml γάλα
  • 2 κουταλιές σούπας λάδι
  • 1 πρέζα αλάτι

Για τη γέμιση:

  • 500 γρ. κιμά ανάμικτο
  • λίγο ελαιόλαδο (περίπου 5 κ.σ.)
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/4 ποτηριού κρασί κόκκινο ξηρό
  • 3 κουταλιές ντοματοπελτέ (διαλυμένο σε 1 ποτήρι νερό)
  • αλάτι, πιπέρι, κανέλα
  • 200γρ. μανιτάρια ψηλοκομένα
  • 15 φέτες τυρί του τοστ
  • 15 φέτες ζαμπόν
  • 1 κ.σ. κέτσαπ
  • Βούτυρο, κρέμα γάλακτος και  κίτρινο τυρί για να βάλουμε πάνω στις κρέπες πριν μπουν στο φούρνο

Εκτέλεση :

  1. Πρώτα ετοιμάζουμε το χυλό για τις κρέπες. Χτυπάμε καλά τα αυγά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά συνεχίζοντας το χτύπημα. Αφήνουμε το χυλό για 15 λεπτά να ξεκουραστεί και μετά ψήνουμε τις κρέπες μας.
  2. Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Σε τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τον κιμά. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα και όλα τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης (εκτός από τις φέτες του τυριού και το ζαμπόν). Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε μέχρι ο κιμάς να απορροφήσει τα υγρά και να ψηθεί.
  3. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Γεμίζουμε τις κρέπες μας τοποθετόντας πρώτα το ζαμπόν και το τυρί και μετά το υλικό με τον κυμά και τις τοποθετούμε σε ταψί έτσι ώστε να είναι κολλημένη η μία δίπλα στην άλλη.
  4. Από πάνω βάζουμε κομματάκια βούτυρο (όχι πολλά ούτε μεγάλα κομμάτια) και γαρνίρουμε την κάθε κρέπα με λίγη κρέμα γάλακτος. Τέλος (αν θέλουμε) πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, πάνω και κάτω αντιστάσεις, στους 180οC για 40 λεπτά.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έδωσε η φίλη μας Μαργαρίτα Καραμιχάλη.

 

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Μπουγάτσα
Μαγειρική

Μπουγάτσα

Απρ 23, 2025
Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης
Μαγειρική

Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης

Απρ 23, 2025
Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας
Μαγειρική

Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας

Απρ 22, 2025
Λάπατα με αρνί
Μαγειρική

Λάπατα με αρνί

Απρ 21, 2025
Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;
Μαγειρική

Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;

Απρ 21, 2025
Next Post
Βλέπει παράλυτη ασθενή της να περπατά και ξεσπάει σε κλάματα-ΒΙΝΤΕΟ

Βλέπει παράλυτη ασθενή της να περπατά και ξεσπάει σε κλάματα-ΒΙΝΤΕΟ

Επτά χρήσεις του φούρνου μοκροκυμάτων που σίγουρα θα σου λύσουν τα χερια

Επτά χρήσεις του φούρνου μοκροκυμάτων που σίγουρα θα σου λύσουν τα χερια

Έχασε την μάχη καρκινοπαθής που είχε μείνει ανασφάλιστη -επειδή δεν πέρασε επιτροπή, ενώ ήταν σε κώμα

Έχασε την μάχη καρκινοπαθής που είχε μείνει ανασφάλιστη -επειδή δεν πέρασε επιτροπή, ενώ ήταν σε κώμα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd