Κορμός με λευκή σοκολάτα και καραμέλα της Έφης

ΥΛΙΚΑ:

2.5 πακέτα πτι-μπερ(ανάλογα με τη φόρμα)
400 γρ.λευκή σοκολάτα
9 μπάρες σοκολάτας με καραμέλα(του εμπορίου)
1 βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου και λίγο πιο λιωμένο
φιλέ αμυγδάλου
2 ζαχαρούχα γάλατα
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα λεκανάκι, ανακατεύουμε το βιτάμ και το ζαχαρούχο, δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Λιώνουμε σε bain marie τις 3 σοκολάτες και τις αφήνουμε να κρυώσουν.  Στη συνέχεια τις προσθέτουμε στο παραπάνω μείγμα.  Σπάμε τα μπισκότα με το χέρι και τα προσθέτουμε στο μείγμα μαζί με το ξύσμα πορτοκαλιού.
Στρώνουμε λαδόκολλα στη φόρμα μας(εκτός κι αν είναι με αποσπώμενο στεφάνι, οπότε και δε χρειάζεται αναποδογύρισμα).  Ρίχνουμε το μισό μείγμα στη φόρμα,στρώνουμε τις μπάρες σοκολάτας με καραμέλα και στη συνέχεια το υπόλοιπο μείγμα.και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Την επόμενη μέρα βγάζουμε τον κορμό από την κατάψυξη και διακοσμούμε με φιλέ αμυγδάλου.
Πλέον μπορούμε να διατηρήσουμε το γλυκό στο ψυγείο.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.