Κινητοποίηση των φιλόζωων στα Δικαστήρια για τη δίκη της δημοτικής υπαλλήλου

Κινητοποίηση ετοιμάζουν για αύριο οι φιλόζωοι της πόλης στα Δικαστήρια στα Τρίκαλα καθώς αύριο δικάζεται η υπάλληλος του Δήμου Τρικκαίων που φέρεται να χαστούκισε μια γειτόνισσα της και μέλος του Πολιτιστικού & Φιλοζωικού Εθελοντικού Σωματείου Ν. Τρικάλων «ΑΡΤΕΜΙΣ» επειδή έχει στο διαμέρισμα όπου και διαμένει σκύλο, όπως έχει καταγγελθεί.
Η Βασιλική Μπαρτολόττα εκ των ιδρυτών του συλλόγου εξηγεί (www.zoosos.gr) πως η 50χρονη υπάλληλος του Δήμου Τρικκαίων προσπαθούσε εδώ και καιρό να συγκεντρώσει τις υπογραφές των άλλων ενοίκων της πολυκατοικίας, ώστε να διώξουν την 35χρονη που έχει το μικρόσωμο ζώο στο σπίτι της κάτι που βέβαια η νομοθεσία το απαγορεύει.
Όπως αναφέρει η κ. Μπαρτολόττα (www.zoosos.gr) η 50χρονη έλεγε ψευδώς ότι το σκυλί ενοχλεί και λερώνει και απειλούσε τη φιλόζωης λέγοντας ότι θα διώξει εκείνη και θα «φροντίσει» τον σκύλο.
Χθες τα ξημερώματα τη στιγμή που η 35χρονη επέστρεφε στο σπίτι της δέχτηκε την φραστική επίθεση από την 50χρονη η οποία μάλιστα την χαστούκισε αλλά τράπηκε σε φυγή μόλις είδε τον αρραβωνιαστικό της κοπέλας να πλησιάζει.
Το ζευγάρι πήγε στο Α.Τ. Τρικάλων κατέθεσε μήνυση και η 50χρονη συνελήφθη την ώρα της εργασίας της στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου αλλά αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα και θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου.

Κινητοποίηση

Τα μέλη του Πολιτιστικού & Φιλοζωικού Εθελοντικού Σωματείου Ν. Τρικάλων «ΑΡΤΕΜΙΣ» καλούν όλους τους φιλόζωους της πόλης σε κινητοποίηση αύριο στη 1 το μεσημέρι στα Δικαστήρια με σύνθημα «Δικαστήριο για λεκτική και σωματική βία. Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει και θα καταδικάζονται από το φιλοζωικό (και όχι μόνο) κίνημα!».