TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Κεφτεδάκια με φέτα και σάλτσα

Ιούν 9, 2016
in Μαγειρική
Κεφτεδάκια με φέτα και σάλτσα
Share on FacebookShare on Twitter

Υλικά για τα κεφτεδάκια:

250 γρ. κιμά χοιρινό

250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο

4 φέτες μουσκεμένο ψωμί ( μπαγιάτικο)

1 αυγό

1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο στο μουλτι

3 σκελίδες σκόρδο και μπόλικο φρέσκο δυόσμο μαζί με το κρεμμύδι στο μουλτι

150 γρ. φέτα σε κυβάκια

λίγο ελαιόλαδο

αλατοπίπερο

Υλικά για την σάλτσα :

1 ποτήρι ντοματοπολτό

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

3 σκελίδες σκόρδο

1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο

1 κ.γ. ζάχαρη καστανή

1 κ.γ. μέλι

1 κ.γ. ξίδι

2 φύλλα δάφνη

Εκτέλεση :

Σε μια λεκανίτσα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από την φέτα και το μουλιασμένο ψωμί και ζυμώνουμε πολύ καλά. Τ’ αφήνουμε στο ψυγείο για μια ωρίτσα. Πλάθουμε μεγάλα κεφτεδάκια τα πατάμε στην μέση να κάνουμε μια λακουβίτσα και βάζουμε την φέτα κλείνουμε προσεχτικά το κεφτεδάκια. Τα στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν από την μια πλευρά, τα γυρίζουμε να ροδίσουν και από την άλλη πλευρά. Εκτέλεση σάλτσας. Σε μια κατσαρολίτσα βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε την ντομάτα και τα υπόλοιπα υλικά. προσθέτουμε και ένα ποτήρι νερό και αφήνουμε την σαλτσούλα μας να βράσει μέχρι να αρχίσει να χυλώνει. Βάζουμε μέσα τα κεφτεδάκια και τ’ αφήνουμε να πάρουν μερικές βράσεις κουνώντας κυκλικά την κατσαρόλα. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και ψιλοκομμένη πιπεριά στην σάλτσα!!!! Είναι μια υπέροχη συνταγή να συνοδευτεί με ρύζι πούρε ζυμαρικά!

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/  και στην σελίδαhttps://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας

Ιούν 27, 2025
Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο
Μαγειρική

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο

Ιούν 26, 2025
Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου
Μαγειρική

Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου

Ιούν 25, 2025
Παγωτό της «φωτιάς»
Μαγειρική

Παγωτό της «φωτιάς»

Ιούν 24, 2025
Τούρτα κεράσι-μπισκότο
Μαγειρική

Τούρτα κεράσι-μπισκότο

Ιούν 23, 2025
Κέικ κρέμα-κεράσι
Μαγειρική

Κέικ κρέμα-κεράσι

Ιούν 22, 2025
Next Post
Καιρός: Δε λέει να καλοκαιριάσει – Δείτε σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Δε λέει να καλοκαιριάσει - Δείτε σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

Σαν σήμερα το 2012 «έφυγε» η Ζωρζ Σαρή

Σαν σήμερα το 2012 «έφυγε» η Ζωρζ Σαρή

Σήμερα Γιορτάζουν

Σήμερα Γιορτάζουν

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd