Κασερόπιτα με σπιτικό ζυμάρι και μπεσαμέλ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ:

2 ποτήρια νερό
1 κιλό αλεύρι για όλες τής χρήσεις
1 κουταλάκι αλάτι
3 κουταλιές τής σούπας ξύδι
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ:
1 κούπα ελαιόλαδο (όχι βούτυρο)
5 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τής χρήσεις
1 ποτήρι γάλα εβαπορέ(χλιαρό)
2 ποτήρια χλιαρό νερό
2 αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ:
Μισό κιλό γραβιέρα ή κασέρι
Μισό κιλό κίτρινο τυρί
1 κρέμα γάλακτος
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο  
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
Για το ζυμάρι:
Σε μία λεκάνη βάζουμε το χλιαρό νερό,το λάδι,το ξύδι και το αλάτι και σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι όσο πάρει μέχρι να φτιάξουμε ενα μαλακό ζυμάρι.Ανοίγουμε 2φύλλα λεπτά,και αφού προηγούμενος λαδοσουμε το ταψί απλώνουμε το ενα φύλλο και αφήνουμε το άλλο στην άκρη.
Για την μπεσαμελ τώρα:
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί μαζί με το αλεύρι ανακατεύουμε και ρίχνουμε το χλιαρό νερό μαζί με το χλιαρό γάλα,ανακατεύουμε καλα να μην σβολιασει μέχρι να πήξει πάντα σε χαμηλή φωτιά.Μόλις κρυώσει λιγο ρίχνουμε τα αβγά ,το αλάτι και το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε ελαφρά.Τώρα αφού έχουμε απλώσει το ένα φύλλο στο ταψί ρίχνουμε τα τυριά,διάσπαρτα την κρέμα γάλακτος και ξανά τυρί.Τέλος την μπεσαμελ μας και πασπαλίζουμε απο πάνω λίγο αλεύρι και καλύπτουμε με το άλλο φύλλο.Έτοιμη .Ψήνουμε στους 170βαθμούς για περίπου μία ώρα στον αέρα. 

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε ο φίλος μας Γιώργος Χριστιανός, τις συνταγές του οποίου θα βρείτε και εδώ: https://www.facebook.com/GiorgosXristianosSelidaMageirikhs/?__mref=message_bubble