TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Κασερόπιτα με σπιτικό ζυμάρι και μπεσαμέλ

Οκτ 17, 2016
in Μαγειρική
Κασερόπιτα με σπιτικό ζυμάρι και μπεσαμέλ
Share on FacebookShare on Twitter
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ:

2 ποτήρια νερό
1 κιλό αλεύρι για όλες τής χρήσεις
1 κουταλάκι αλάτι
3 κουταλιές τής σούπας ξύδι
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ:
1 κούπα ελαιόλαδο (όχι βούτυρο)
5 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τής χρήσεις
1 ποτήρι γάλα εβαπορέ(χλιαρό)
2 ποτήρια χλιαρό νερό
2 αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ:
Μισό κιλό γραβιέρα ή κασέρι
Μισό κιλό κίτρινο τυρί
1 κρέμα γάλακτος
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο  
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
Για το ζυμάρι:
Σε μία λεκάνη βάζουμε το χλιαρό νερό,το λάδι,το ξύδι και το αλάτι και σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι όσο πάρει μέχρι να φτιάξουμε ενα μαλακό ζυμάρι.Ανοίγουμε 2φύλλα λεπτά,και αφού προηγούμενος λαδοσουμε το ταψί απλώνουμε το ενα φύλλο και αφήνουμε το άλλο στην άκρη.
Για την μπεσαμελ τώρα:
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί μαζί με το αλεύρι ανακατεύουμε και ρίχνουμε το χλιαρό νερό μαζί με το χλιαρό γάλα,ανακατεύουμε καλα να μην σβολιασει μέχρι να πήξει πάντα σε χαμηλή φωτιά.Μόλις κρυώσει λιγο ρίχνουμε τα αβγά ,το αλάτι και το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε ελαφρά.Τώρα αφού έχουμε απλώσει το ένα φύλλο στο ταψί ρίχνουμε τα τυριά,διάσπαρτα την κρέμα γάλακτος και ξανά τυρί.Τέλος την μπεσαμελ μας και πασπαλίζουμε απο πάνω λίγο αλεύρι και καλύπτουμε με το άλλο φύλλο.Έτοιμη .Ψήνουμε στους 170βαθμούς για περίπου μία ώρα στον αέρα. 

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε ο φίλος μας Γιώργος Χριστιανός, τις συνταγές του οποίου θα βρείτε και εδώ: https://www.facebook.com/GiorgosXristianosSelidaMageirikhs/?__mref=message_bubble

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Λαχανικά στο φούρνο με μουστάρδα
Μαγειρική

Λαχανικά στο φούρνο με μουστάρδα

Μαΐ 22, 2025
Τούρτα κεράσι-μπισκότο
Μαγειρική

Τούρτα κεράσι-μπισκότο

Μαΐ 21, 2025
Μπισκοτογλυκό της στιγμής
Μαγειρική

Μπισκοτογλυκό της στιγμής

Μαΐ 21, 2025
Γλυκό ψυγείου με ζελέ – κρέμα καραμέλα και μπισκότα
Μαγειρική

Γλυκό ψυγείου με ζελέ – κρέμα καραμέλα και μπισκότα

Μαΐ 20, 2025
Αλμυροί λουκουμάδες
Μαγειρική

Αλμυροί λουκουμάδες

Μαΐ 19, 2025
Κέικ φράουλας
Μαγειρική

Κέικ φράουλας

Μαΐ 18, 2025
Next Post
Καιρός: Με βροχές, καταιγίδες και μποφόρ η Δευτέρα – Δείτε που θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Καιρός: Με βροχές, καταιγίδες και μποφόρ η Δευτέρα - Δείτε που θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Σήμερα γιορτάζουν

Σήμερα γιορτάζουν

Σαν σήμερα το 1849 «έφυγε» ένας από τους κορυφαίους πιανίστες, ο Φρεντερίκ Σοπέν

Σαν σήμερα το 1849 «έφυγε» ένας από τους κορυφαίους πιανίστες, ο Φρεντερίκ Σοπέν

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd