Κανελόνια γεμιστά με σπανάκι και επικάλυψη με σουφλέ ψωμιού

ΥΛΙΚΑ:

1 πακέτο κανελονια

1 κιλό σπανάκι κατεψυγμένο

1 κρεμμύδι ξερό

5 κρεμμυδάκια φρέσκα

2 τομάτες κομμένες σε μεγάλους κύβους

2 κύβους λαχανικών

1 κούπα ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

5-7φετες ψωμί για τοστ

300 γρ. τυρί γραβιέρα

4 αβγά

Κύμινο-μοσχοκάρυδο

2 κρέμες γάλακτος

3 κουταλιές αλεύρι

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ :

Σωτάρετε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι τα κρεμμυδάκια (κομμένα σε φέτες)και το σπανάκι.  Ρίχνετε την τοματα τούς κύβους αλάτι πιπέρι κύμινο ανακατεύετε και το αφήνεται για 10λεπτα να σιγοβράζει σε χαμηλή φωτιά.  Νερό καθόλου.  Οτι υγρά βγαλει η τομάτα.  Μόλις κρυώσει το μείγμα γεμίστε τα κανελονια στρωστε τα στο ταψί και απλώστε το ψωμί του τοστ απο πάνω.  Συνεχίστε βάζοντας τα αυγά το αλεύρι και τις κρέμες ανακατέψτε καλά ρίξτε τυρί και μοσχοκάρυδο και καλύψτε το ψωμί.  Ψήνετε στους 170βαθμούς για περίπου μια ώρα.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε ο φίλος μας Γιώργος Χριστιανός, τις συνταγές του οποίου θα βρείτε και εδώ: https://www.facebook.com/GiorgosXristianosSelidaMageirikhs/?__mref=message_bubble