Κίνα: Γυναίκα πέθανε από την πείνα μέσα σε ασανσέρ όπου βρέθηκε κλεισμένη μετά από ένα μήνα .

Συνεργείο συντήρησης έκοψε το ρεύμα και έφυγε για διακοπές       

Μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας στην Κίνα, με τον ιατροδικαστή να υπολογίζει ότι η γυναίκα βρισκόταν σχεδόν ένα μήνα κλεισμένη στο ασανσέρ. Η γυναίκα εγκλωβίστηκε, όταν συνεργείο συντήρησης έκοψε το ρεύμα, την ώρα που εκείνη ανέβαινε στο διαμέρισμα της και βρισκόταν μεταξύ 10ου και 11ου ορόφου.

Οι αρχές ανέφεραν ότι η γυναίκα που έμενε μόνη, πέθανε τελικά από την πείνα, καθώς είχε εγκλωβιστεί στο ασανσέρ-βρέθηκε μάλιστα με πιασμένο το χέρι της στο χώρισμα με τον τοίχο. Το ότι κανείς δεν πήρε είδηση τη γυναίκα που προσπαθούσε να απεγκλωβιστεί και φώναζε μάταια για βοήθεια, αποδίδεται στις 7ήμερες διακοπές της εθνικής αργίας για το νέο κινεζικό έτος.

Έτσι η γυναίκα που μπήκε στο ασανσέρ στις 30 Ιανουαρίου βρέθηκε νεκρή τώρα. Γείτονας δήλωσε ότι η κόρη του είπε ότι άκουγε χτύπους και θορύβους από το ασανσέρ αλλά δεν έδωσαν σημασία γιατί χαλούσε συχνά. Άλλοι περίοικοι ξεσηκώθηκαν τώρα κατά της “χαλαρής” διαχείρισης του κτιρίου ρίχνοντας ευθύνες σε εκείνη για το θάνατο της 40χρονης γυναίκας.

Η δικαιοσύνη άσκησε δίωξη στα άτομα που αποτελούσαν το συνεργείο συντήρησης, καθώς έκοψαν το ρεύμα χωρίς να ελέγξουν αν υπήρχε άνθρωπος μέσα στο ασανσέρ.

πηγή : lifo.gr