Κέικ πορτοκάλι

Υλικά:
-μία κόκκινη φαρίνα που φουσκώνει μόνη της (αν βρείς με γευση πορτοκάλι ακόμα καλύτερα).
 -ένα βιταμ σε μπολάκι
 -ενα γιαούρτι προβειο
-δύο κούπες του τσαγιού ζάχαρη
 -πέντε αυγά
 -τρεις βανίλιες
 -το χυμό από μισό πορτοκάλι
 -το ξύσμα από ολόκληρο το πορτοκάλι
 Εκτέλεση :
Αλείφουμε την φόρμα με λίγο βιταμ, χτυπαμε το βιταμ (σε θερμοκρασία δωματίου) με την ζάχαρη , ρίχνουμε τα αβγα , το γιαουρτι, το κοσκινισμένο αλεύρι και τις βανίλιες το ξύσμα και τον χυμο πορτοκάλι και χτυπάμε ελάχιστα. Ψήνουμε στον αέρα για 45-50 λεπτα.
Την συνταγή μας την έδωσε η Έφη Λάμπρου.