Κέικ με ινδοκάρυδο και επικάλυψη σοκολάτας

Υλικά:

2 κούπες φαρίν απ ή αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

1 κούπα ινδοκάρυδο

4 αυγά

2 κούπες ζάχαρη

1 κούπα βούτυρο

1/2 κούπα γάλα

ξύσμα από ένα πορτοκάλι

μερέντα ή ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση :

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ στην δυνατή ταχύτητα για 4-5΄, βουτυρώνουμε την φόρμα και βάζουμε μέσα το μείγμα μας.  Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς γι α60 λεπτά το βγάζουμε και όταν κρυώσει το γυρίζουμε σε πιατέλα. Γαρνίρουμε με μερέντα ή πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καλοκάθη.