Ινδοκάρυδα με ζαχαρούχο

Τα έφτιαξα επιτέλους κι εγώ τα ινδοκάρυδα με ζαχαρούχο!
Πανεύκολα με μόλις 3 υλικά άντε 4 με το κερασάκι!!!

ΥΛΙΚΑ
1 ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.)
200 γρ.τριμμένο ινδοκάρυδο
1 βανίλια
κερασάκια γλασέ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύω σ’ένα μπολ το ζαχαρούχο, καρύδα και βανίλια.
Τώρα υπάρχουν 2 τρόποι για να τα βάλουμε στο ταψί μας. Ή βρέχοντας με νερό ελαφρά τα δάχτυλά μου πλάθω μπαλίτσες τις πατάω να πλατύνουν, τις τοποθετώ σε ταψί με λαδόκολλα και κολλάω από μισό κερασάκι στην κάθε μπαλίτσα, ή βάζω τη ζύμη σε κορνέ όπως κι έκανα (αλλά η αλήθεια είναι ότι ίδρωσα μέχρι να βγει η ζύμη από το κορνέ…) και αραδιάζω ροζέτες στο ταψί μου.
Το ψήσιμο πολύ σημαντικό…10 με 12 λεπτά μόνο στους 180 αντιστάσεις. Αν δω ότι πήραν ένα ελαφρύ χρυσό χρωματάκι τα βγάζω αμέσως από το φούρνο.
Σας έχω φωτό με 2 τρόπους που τα έκανα.
Ο πρώτος τρόπος ήταν 1 ζαχαρούχο και 350 γρ. ινδοκαρυδο (ΛΑΘΟΣ!!!) γιατί βγήκαν αρκετά σφιχτά και πλάθονταν μόνο σε μπαλίτσες και τα έψησα 18 λεπτά (ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ!!!) γιατί έγιναν…”Τούβλα!)
Οπότε θέλουν τις αναλογίες που σας δίνω στα υλικά και στο ψήσιμο για να βγουν αφράτα, μαλακά και πεντανόστιμα!!!
Η δόση αυτή βγάζει 18 κομμάτια.
Διατηρούνται τυλιγμένα με μεμβράνη και κλεισμένα καλά σε δοχείο.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Σόφη Τσιώπου.